Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu
Dokuz Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi Onur Tüzün Optimum Outlet’in düzenlediği daire kampanyasında, binlerce kişi arasında yapılan çekilişte yılın en şanslı genci oldu. Aldığı bir ayakkabı, henüz üniversite öğrencisi olan Onur Tüzün’ü Karşıyaka Yüksekvadi Evleri’nden bir daire sahibi yaptı. Onur Tüzün’e evin sembolik anahtarı, düzenlenen tören ile Optimum AVM Müdürü Hilmi Noyan ile genç pop yıldızı İrem Derici tarafından verildi.
ANAHTAR TESLİM TÖRENİNDE İREM DERİCİ’DEN MİNİ KONSER

Optimum’da düzenlenen anahtar teslim töreninde “Düşler ülkesinin gelgit akıllısı” şarkısıyla Türk pop müzik dünyasına iddialı bir giriş yapan İrem Derici de şarkıları ile renk kattı. Yeni yıl alışverişini yapanlar, şanslı gencin mutluluğuna tanık olurken İrem Derici’yi canlı dinleme şansı buldu. Optimum’da düzenlenen özel etkinlikte Türk pop müziğinin yeni yıldızı İrem Derici mini bir konser verdi. Konserin ardından albümünü imzalayıp hayranları ile fotoğraf çektiren genç sanatçı, Onur’un sevincini de paylaştı. İlk single çalışması “ Bensiz Yapamazsın” ile kendinden söz ettiren ve Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı şarkısıyla ünlenen İrem Derici’ye müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.

EV DÜŞÜNÜN ANAHTARINI DÜŞLER ÜLKESİNİN GELGİT AKILLISI VERDİ

Optimum Outlet’te İzmirli hayranları ile hasret gideren genç sanatçı aynı gün Optimum’un ev kampanyasının ödül teslim törenine de katıldı . Düşler ülkesinin gelgit akıllısı parçasıyla ünlenen İrem Derici, bir ayakkabı alarak kampanyaya katılan ve hayatı değişen 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Onur Tüzün’ü kutlayarak Optimum AVM Müdürü Hilmi Noyan ile birlikte düşlerinin anahtarını verdi.

Editör: TE Bilişim