Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık
Bayramda Optimum’a gelen çocuklar,birbirinden özel aktiviteler ile bayram coşkusunu doyasıya yaşayacaklar. 

Optimum Outlet, Fame Chocolate işbirliği ile düzenleyeceği “Çikolata Yapım Atölyesi’nde ziyaretçilerine kendi elleriyle bayram çikolatası yapma fırsatı sunuyor. Bayramın birinci günü Optimum’a gelecek olan misafirler saat 16:00’da gerçekleşecek çikolata atölyesine katılıp, bayrama tatlı ve eğlenceli bir başlangıç yapacaklar.

ÇOCUKLARA KORSAN ADASI’NDA MACERA DOLU EĞLENCE
Optimum Outlet, bayramın ikinci gününde maceraperest minik ziyaretçilerini Korsan Adası’na davet ediyor. Dört seans olarak gerçekleştirilecek Korsan Adası etkinliğinde, 4 ile 12 yaş arasındaki çocuklar korsanların hayatını ve korsan danslarını öğrenerek bayram eğlencelerine macera dolu bir deneyim katmış olacaklar.

KEREM ESER PAYTAK SHOW’DAN İLLÜZYON GÖSTERİSİ
Çocuklar, bayramın üçüncü günü Kerem Eser Paytak Show ile saat 16:00’da Optimum Outlet’te buluşacaklar. Kerem Eser Paytak Show,illüzyon gösterisi ile çocuklara ve yetişkinlere unutamayacakları bir bayram hatırası hediye edecek.

“MİŞ MİŞ” ŞARKISI İLE SİMGE SAĞIN OPTİMUM’DA
Bayramın her gününü birbirinden eğlenceli etkinliklerle dolu dolu geçirmeye hazırlanan Optimum, bayramda ziyaretçilerini sevilen sanatçı Simge Sağın ile buluşturuyor. “Miş Miş” şarkısı ile çıkış yapan genç yıldız hayranları ile Optimum Outlet’te buluşacak. Bayramın son günü Optimum’da mini bir konser verecek olan Simge Sağın, hayranları için albümünü de imzalayacak. Simge Sağın,güzel sesi ve fiziği ile sergileyeceği müzik ziyafeti ile Optimum’da bayram coşkusunu unutulmaz kılacak.
Editör: TE Bilişim