İzmir Saat Kulesi Epilepsi İçin Mor Renkle Işıklandırılacak İzmir Saat Kulesi Epilepsi İçin Mor Renkle Işıklandırılacak
Bir alışveriş merkezinde gerçekleşen etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Ücretsiz fidan dağıtım etkinliğine İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, Halkla İlişkiler ve Dış İlişkiler Şube Müdürü Tacettin Coşkun ile Ağaçlandırma Şube Müdürü Sebahattin Bilge katılırken böyle anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapan Hipermarket Müdürü Serkan Keskin de eşlik etti. 
Fıstıkçamı, Servi, Sedir fidanlarının dağıtıldığı etkinlikte açıklama yapan İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın; doğaya ve ormana duyarlı İzmirli vatandaşlar ile yine beraber olmaktan, yılın son gününde binlerce fidanı onlara hediye etmekten mutlu olduklarını belirtti. İzmir’in çeşitli noktalarında bu yıl da “Yeni Yıla Girerken Fidan Dikelim” etkinliği kapsamında 50 bin adet fidanı ücretsiz olarak vatandaşlara dağıttıklarını belirten Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın İzmirli vatandaşlara seslenerek ” Siz yeter ki fidan dikmek isteyin biz fidanı da yeri de ücretsiz veririz" dedi.
Hipermarket Müdürü Serkan Keskin de orman ve doğa adına böyle anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını, yılın sonu gününde insanlara fidandan, ağaçtan daha güzel bir hediye olamayacağını, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne böyle etkinlikler için her zaman kapılarının açık olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilişim