Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık
  İzmir’in tek otomobil ihtisas fuarı olan İzmir Autoshow 22 Ekim 2013 Salı günü kapılarını açacak. 
8’inci kez gerçekleşecek İzmir Autoshow Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı’na Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, Peugeot, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen gibi dünyanın önemli otomobil markaları ve bu markaları pazarlayan firmalar katılıyor. 6 gün süreyle açık kalacak İzmir Autoshow Fuarı’nda, otomobilin yanı sıra Isuzu, Iveco, Otokar, Indeks, Continental, Sonax, BP Castrol gibi sektörün önde gelen firmaları da yer alıyor. İZFAŞ tarafından Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve Ege Otomotiv Derneği’nin (EGOD) destekleriyle düzenlenen fuar, hafta içi 11.00-20.00 hafta sonu ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.




İzmir Autoshow Fuarı, son tüketici ve profesyonel ziyaretçiye yönelik olarak planlandı. Fuarı ziyaret edenler, otomobil dünyasının en yenilerini görme, haklarında detaylı bilgi edinme, karşılaştırma ve satın alma olanağına sahip olacak. Autoshow’da binek, hafif-ağır ticari araç ve oto yedek parça ürünleri yer alacak.
Giriş ücreti bu yıl da değişmeyen ve 5 TL olarak belirlenen İzmir Autoshow - Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2, 3 ve 4 no’lu hollerde düzenleniyor.
Editör: TE Bilişim