Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Günlük 2000 Kişiye İftar Veriyor. Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Günlük 2000 Kişiye İftar Veriyor.
Torbalı’ya yapılan en büyük yatırımlardan biri olan Özel Medifema Hastanesi ilçenin önemli bir eksiğini ortadan kaldırdı. 1 Nisan’dan itibaren hasta kabulüne başlayan Medifema Hastanesi Balçova Özel Ömür Tıp Merkezi ile Buca Özel Doruk Tıp Merkezi’nin birleşmesiyle kuruldu. Torbalı, Gaziemir, Menderes, Ürkmez, Bayındır, Kiraz, Tire, Ödemiş, Menderes gibi 15 ilçeye hitap eden hastane İzmir’in en büyük hastaneleri arasında bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde faaliyete başlayan hastanenin başhekimliğini Fatih İnmez yapıyor.
Hastanede’de donanım bakımından hiçbir eksileri olmadığını söyleyen başhekim Fatih İnmez, “Hastanemizde poliklinik hizmetleri, yatan hasta klinik hizmetleri, cerrahi operasyonlar, erişkin yoğun bakım hizmetleri, yeni doğan yoğun bakım hizmetleri, endoskopi ve kolonoskopi ünitesi, sistokopi ünitesi, taş kırma ünitesi, işitme ünitesi, ESWT ünitesi, biyokimya laboravatuar hizmetleri, mikrobiyoloji laboravatuvar hizmetleri, radyoloji hizmetleri, acil servis hizmetleri, ağız ve diş sağlığı hizmetleri, medikal estetik hizmetleri ve beslenme ve diyet hizmetleri veriliyor” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim