Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu
1 Haziran Cumartesi günü Parfüm Atölyesi’ni ziyaret Optimum Outlet ziyaretçileri, kendilerine yakışacak en iyi kokuyu keşfetme şansı bulacaklar. Ayrıca verilecek eğitimlerle hangi kokunun, hangi tenlerde, hangi zamanlarda, nasıl kullanılması gerektiği konusunda da ücretsiz olarak bilgi sahibi olacaklar.
Yemekteyiz Programı’nın sempatik yarışmacılarından, Loreal Lüks Ürünler Eğitim Koordinatörü Yetkin Erten ve Kozmotürk Eğitim Direktörü Seçkin Erten, ziyaretçilere saat 14.00, 15.30 ve 17.00’de parfüm kullanımı hakkında seminer verilecek.
ÖZEL ALANLAR KURULACAK
Parfüm Laboratuvarı’nda her koku çeşidine ait tematik alanlar kurulacak. Çiçeksi kokular, oryantal kokular, odunsu kokular, turunçgiller ve aromatik koku alanlarında hangi grup parfümün nasıl kullanılması gerektiği, ayrıntılı bir biçimde işlenecek.
Erten Kardeşler verecekleri eğitim seminerleri sırasında, ziyaretçilerle birebir görüşmelerde de yapacak. Ayrıca gün boyu AVM içerisinde, Venedik Mask kostümlü promotörler, ziyaretçilere parfüm sampleları dağıtacak.
HER GÜN İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ
Açıldığı günden itibaren indirimli alışveriş imkanı sunarak birbirinden ünlü markaları, ziyaretçileriyle buluşturan İzmir Optimum Outlet’te gerçekleşecek Parfüm Laboratuvarı’na özel, Tekin Acar parfüm grubunda, %20 indirim olacak.
Dünyanın en iyi markalarında yapılacak bu çok özel indirimleri yakalamak ve parfümünü keşfetmek isteyen herkes, 1 Haziran Cumartesi günü Optimum’a davetlidir.
Editör: TE Bilişim