İzmir Saat Kulesi Epilepsi İçin Mor Renkle Işıklandırılacak İzmir Saat Kulesi Epilepsi İçin Mor Renkle Işıklandırılacak
 lusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarla birlikte buz pateni yaparak sevilen şarkılarını seslendiren ünlü yıldız adeta çocukluğunu yeniden yaşadı. 

Mini konserinin sonunda tüm çocuklarla ve AVM ziyaretçileriyle 10. Yıl Marşı’nı söyleyen ünlü sanatçı, daha sonra imza gününde hayranları için albümlerini imzaladı ve çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Minik hayranlarından büyük ilgi gören Pınar Aylin, İzmirli olmaktan gurur duyduğunu söyleyerek “İyi ki buradayım; 23 Nisan’da, bu özel günde hemşehrilerim ile olmaktan dolayı ayrıca mutluyum” dedi.

Çocuklar, Bayram coşkusunu Optimum’da yaşadı. Optimum’a gelen minik ziyaretçiler, bir yanda Uzay Kampı işbirliği ile gerçekleştirilen Uzay Atölyesi’nde evrenin gizemini çözmeye çalışırken diğer yanda birbirinden özel halk oyunları, bale, bando, müzik, dans ve palyaço gösterilerini ilgi ile izledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar Balon Katlama Atölyesi’nde rengarenk balonlardan farklı şekiller yapmayı öğrendi. Dağıtılan pamuk şekerlerle mutlulukları katlanan küçükler, bayramlarının tadını doyasıya çıkardı.

Editör: TE Bilişim