2016 yılı promosyon sezonu başladı. 3- 6 Eylül tarihinde İstanbul’da düzenlenen promosyon fuarı ile start alan 2016 promosyon sezonu yeni ürünleri ile görücüye çıkıyor.

Yepyeni modellerin web sitelerinde tanıtıldığı ve kataloglarda gösterildiği sezon ürünlerini yakından tanımak için mavi yeşil ajans promosyon İzmir firmasını ziyaret ettik. Bugün sizlere  2016 model promosyon ajanda ürünlerini ve 2016 model promosyon ajanda çeşitlerini anlatacağız.

2016 Yılı izmir promosyon ajanda için yaklaşık olarak 70 çeşit ajanda mevcut. Kırmızı ajanda, sarı ajanda, siyah ajanda, turuncu ajanda gibi promosyon ajanda çeşitlerinin bolluğu dikkat çekiyor. Promosyon ajanda termo deri ve suni deri olarak 2 farklı deride üretildi. Ayrıca spiralli, hesap makinalı, haftalık ve günlük olarak üretilen promosyon ajanda izmir de satışa sunulacak.

 

Promosyon ajanda olarak üretilen promosyon organizer içerisinde özel kartvizitlik, kalem yeri, hesap makinası özel not alma kısmı gibi bir çok özellik bulunmaktadır. Organizer diğer adıyla çantalı ajanda İzmir’de bir çok firma tarafından tercih edilmektedir. 

Promosyon ajanda ile beraber tarihsiz ajandalar son yıllarda oldukça fazla tercih edilmektedir.  Birçok renk ve bir çok çeşidi bulunan tarihsiz ajandalar termo deriden üretilmektedir. Promosyon ajanda tarihsiz defterler cep boyutunda, a5 boyutunda ve daha büyük ebatlarda bulunmaktadır.  Üzerine sıcak baskı ve renkli baskı ile tampon baskı yapılmaktadır.

 

Promosyon ajanda izmir ve çevresinde çok tercih edilen bir ürün. Prestijli firmalar her yıl düzenli olarak promosyon izmir ajanda yaptırmaktadır.  Ajandalar günlük ve haftalık olarak kullanılmaktadır. Haftalık ajandalar çoğu kez çok önemli not almak için tercih edilmektedir. Ancak günlük ajandalar günlük işlerin takibi ve bu notların geri dönüşünde sağladığı fayda bakımından önemlidir.



Promosyon ajanda  üzerine en çok tercih edilen baskı modeli sıcak baskı sistemidir. Sıcak baskı ile logo ve markalar promosyon ajanda üzerine basılarak firma reklamlı ajandalar müşterilere gönderilmeye hazır hale geliyor.

 

Promosyon ajanda iki bölüm olarak değerlendirilebilir. İthal ürünler ve yerli ürünler olarak iki bölüme ayrılabilir. Yurt dışında üretilen promosyon ajanda sayısı 500 bini bulmaktadır.  Yine yerli üretilen ajanda sayısı yaklaşık 500 bin civarında olmaktadır. Yerli üretilen ajandaların maliyeti ithal ajandalara göre daha maliyetli olduğu söylenmektedir . Promosyon ajanda her yıl olduğu gibi 2016 yılında da şirketlerin en çok tercih ettiği promosyon ürünü olmaya devam edeceğe benziyor.

Atıyla, koyboy kıyafetiyle yine sandık başına gitti Atıyla, koyboy kıyafetiyle yine sandık başına gitti

 

Editör: TE Bilişim