Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
Eski geleneklerin canlandırılacağı etkinlikler kapsamında Optimum ziyaretçileri Ramazan ayının keyfini doyasıya yaşıyor.

İzmir’de her yaş grubunun buluşma noktası olmayı başaran Optimum Outlet, Ramazan ayında ziyaretçilerini birbirinden özel gösteriler, ikramlar ve aktivitelerle karşılıyor.
ZİYARETÇİLER RAMAZAN DAVULCUSU İLE KARŞILANACAK

Eski Ramazanları yeniden yaşatacak geleneksel etkinliklerle Optimum’da buluşacak ziyaretçiler, unutulmayacak anlar yaşayacak. Ziyaretçiler Ramazan akşamlarında Optimum Outlet’te Ramazan davulcusu ile karşılanacak ve her iftar saatinde ikram edilecek Osmanlı şerbetini tadabilecekler. Geleneksel kıyafetleri ile dolaşan Katip ve Katibe ise ziyaretçileri nostaljik bir yolculuğa çıkaracak.

SEMAZEN GÖSTERİSİ BÜYÜLEYECEK
Ramazan boyunca gerçekleştirilecek olan semazen gösterisi ile Optimum Outlet, her Pazar hafızalardan silinmeyecek görsel bir şölene sahne olacak.

KARAGÖZ VE HACİVAT OPTİMUM’DA
Minik ziyaretçilerini de unutmayan Optimum, eski gelenekleri yeni nesillere de aktarmak için Ramazan boyunca sayısız etkinliğe imza atacak. Her Cumartesi günü Karagöz - Hacivat Gölge Tiyatrosu, Kukla Tiyatrosu ve İllüzyon Gösterisi ile çocukları da eski Ramazanlarla tanıştıracak.

OPTİMUM’DA FASIL KEYFİ
Bayrama kadar ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatacak olan Optimum’da her gün sahne alacak fasıl grubu misafirlere müzik ziyafeti sunacak. Optimum ziyaretçileri ayrıca Optimum’da kurulan Ramazan Evi’nin önünde hatıra fotoğrafı çektirip Ramazan anılarını da ölümsüzleştirebilecek.
Editör: TE Bilişim