İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
H

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs “İleriki nesillerin sağlıklı yetişmesi için organik giyimden, organik gıda ve kozmetiğe kadar önem verilmesi gerekiyor. Bu konuda hep beraber üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Ülkemizde organik ürünlere talep giderek artıyor. Bu ilginin doğru yönlendirilmesi konusunda fuarlar kilit noktada yer alıyor. İhracatta kendini kanıtlayan ve iç pazarda da büyüme kaydeden organik sektörüne yönelik düzenlediğimiz EKOLOJİ İZMİR Fuarı’na sektörün ilgisinin gelecek yıllarda da artarak devam edeceğini düşünüyoruz.

Bölgemizin özgün tarımsal ürünlerinin yurtdışına açılmasında önemli bir görev üstlenmesini dilediğimiz OLIVTECH’in, yakın zamanda kentimizin fuarcılık vizyonunda önemli bir yere sahip olacağına inanıyoruz” dedi.

EKOLOJİ İZMİR, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 3 no’lu holde, 4 bin metrekarelik alanda, 22 ilden 102 firmanın katılımıyla organize ediliyor. OLIVTECH, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 no’lu holde, 7 bin 200 metrekarelik alanda, 9 ilden 184 firmanın katılımıyla düzenleniyor. 13 Nisan 2014 Pazar günü sona erecek fuarlar, hem profesyonellere hem de son tüketiciye açık olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından gerçekleştiriliyor.

Editör: TE Bilişim