5 Blok 156 daireden oluşan Şahin Tepesi Konutlarının yeni sahipleri Katal İnşaat’ın düzenlediği anahtar teslim töreninde bir araya geldi. Konuklarını açık büfe kahvaltı ile ağırlayan Katal İnşaat söz verdiği gibi dairelerini zamanında teslim etti. Organizasyona katılan Şahin Tepesi Konutlarının yeni sakinleri duygularını bizlerle paylaştı;

Türkiye’nin bilim kahramanları İzmir’de buluştu Türkiye’nin bilim kahramanları İzmir’de buluştu

‘’Katal İnşaattan aldığım 3. Daire şuan kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bana her konuda yardımcı oldular. Her aldığım daireden ve hizmetlerinden memnunum’’

‘’Şahin Tepesi Konutları Projesini inceledim çok beğendim ve Katal inşaatla iletişim kurdum. Beni bulunduğum yerden özel araçla aldılar. Götürüp projeyi gezdirdiler ve detayları anlattılar. Çok beğendim ve hemen aldım. Katal İnşaata teşekkür ediyorum.’’



Katal İnşaat adına açıklama yapan satış müdürü Tahsin Şahin ;  Şahin tepesi konutları modern mimari tasarımıyla İzmir’in gözde  yaşam alanı olan Ulukent’te inşa edildi.  5 blok 156 daireden oluşan bu proje ‘’yaşam boyu tatil’’ ilkesini benimseyerek tasarlandı.

5 blok özel site ile çevrilirken 1.sınıf malzeme kullanılarak son teknolojik ürünler ve tüm detayların bir arada bulunduğu bir anlayışla inşa edilen Şahin Tepesi Konutları Ulukent’in değişin yüzünü en güzel şekilde anlatan eşsiz bir projedir.



Sitede özel çocuk parkı ve oturma grupları , açık otopark, açık yüzme havuzu ve çok amaçlı kapalı spor salonu aradığınız yaşam kalitesini en üst seviyede yaşamanız için tasarlanmıştır.

Dairelerde 24 saat sıcak su, doğal gaz, ebeveyn banyo, ankastre mutfak, otomatik panjur, 1.sınıf çelik kapı ve iç kapılar, laminat  parke, döşeme gibi bir çok detay ve konfor sunulmuştur.



Şahin tepesi konutları hastaneye 20 dakika, metroya 3 dakika, alışveriş merkezlerine 15 dakika, üniversiteye 15 dakika, havalimanına 50 dakika uzaklıkta şehrin dışında yaşamın içindedir.

Projemizde bölgede oturan ve yaşam kalitesi yükseltmek isteyen müşterilerimizin yanı sıra, genç ve emekli aileler kadar yatırım amacıyla konut arayanlarında ilk tercihi olmaktayız.

Şahin tepesi konutlarında yeni sahiplerini bekleyen uygun kredi koşullarında hemen teslim 25 dairenin satışı devam etmektedir.

 

Editör: TE Bilişim