Hamza Dağ'dan Basmane Esnafına Müjde Hamza Dağ'dan Basmane Esnafına Müjde
İzmir'de Konak ilçesine bağlı Hatay semtinde, bir marketten aldığı sahte rakıdan zehirlendiği iddiasıyla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ömer Akgün Yüngeviş'e (59) İzmir Adli Tıp Kurumunda otopsi yapıldı.

Yüngeviş'in cenazesi, yapılan otopsisinin ardından Bahçelievler Kulalı Hancıoğlu Camisi’ne getirildi. Cenazeye katılan Yüngeviş'in ev arkadaşı Mehmet Yılmaz Durgun ve yakınları da gözyaşı döktü. Yüngeviş'in naaşı, burada kılınan cenaze namazının ardından Güzelbahçe mezarlığına defnedildi.

Emekli olduktan sonra özel bir şirkete ait ambarda görev yapan Yüngeviş'in eşinden uzun yıllar önce ayrıldığı ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

ZEHİRLENDİKLERİ KESİNLEŞTİ
Bu arada olayda ölen üç kişinin ve Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavileri süren 7 kişinin de metil alkolden zehirlendikleri kesinleşti. Öte yandan Hatay semtinde faaliyet gösteren ve sahte içki satışı yaptığı iddia edilen 2 market ve bir manav da polis ekiplerince mühürlendi.

Olayla ilgili Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliğinde gözaltında bulunanların sayısı da 6'ya yükseldi. Emniyette işlemleri tamamlanan 6 şüpheli de bugün akşam saatlerinde "taksirle ölüme ve yaralanmaya sebebiyet vermek" suçlamasıyla İzmir Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 2 kişinin daha arandığı bildirildi.
Editör: TE Bilişim