Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül
 Makamına kupa ve madalyaları ile gelen yeşil-beyazlı sporcuları kutlayan Atila, “Başarıların diğer sporcularımıza örnek olacağından ve daha büyük başarılar elde edeceğinizden eminim” dedi

Bornova Belediye Spor Kulübü cimnastikçileri, tüm ilçeye gurur veren önemli başarılara imza attı. Yeşil-beyazlı sporcular, Mayıs ayı sonunda İzmir’de düzenlenen trampolin şampiyonasında, minik ve yıldız kızlar ile yine yıldız erkekler olmak üzere üç ayrı yaş kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

27-29 Haziran tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda ise bu kez genç sporcular, Bornova Belediyesi’ni gururlandırdı. Hamza Şamil Yılmaz ve İsa Hamaratçılar’dan oluşan takım birinci oldu. Aynı şampiyonada Mehmet Ayberk Koşak, Türkiye ikincisi olma başarısını gösterdi.

“BORNOVA’NIN GURURU OLDUNUZ”
Şampiyon sporcular mutluluklarını Bornova Belediye Başkan Olgun Atila ile paylaştı. Başkan Atila, kupa ve madalyaları ile birlikte makamına gelen sporcuları kapıda karşıladı. Başarılı sporcuları kutlayarak teşekkür eden Başkan Olgun Atila, “Sizler Bornova’nın gururu oldunuz.

Bu başarıların diğer sporcularımıza da örnek olacağından ve daha büyük başarılar elde edeceğinizden eminim. Sizlerden uluslararası organizasyonlarda da derece bekliyoruz” diye konuştu. Atila, Bornova Belediyesi olarak mümkün olduğunca daha fazla sayıda Bornovalıya modern koşullarda spor yaptırmak için çalıştıklarını söyledi.
ÇOK SAYIDA SPORCU MİLLİ TAKIMDA
Bornova Belediyespor’un çok sayıda milli sporcusu, ülkemizi önümüzdeki günlerde Belarus, İtalya ve Amerika’da yapılacak uluslararası şampiyonalarda temsil edecek. Yeşil beyazlı cimnastikçilerin antrenörlüğünü Gülşah Şenol, Aysun Yıldırım ve Mahir Şenol yapıyor.
Editör: TE Bilişim