Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
Türkiye Milli Altyapı Bayan Takımına da seçilen minik satranççı, takımın en genç oyuncusu olarak İzmir'e büyük gurur yaşattı.
Brezilya'da dünya şampiyonasından da dereceyle dönen ve nisan ayında ülkemizi Romanya'da temsil edecek olan Defne'ye Konak Belediyesi Meclisinden destek geldi. Şubat ayı meclisinde Defne Sade'ye 4 bin TL ödül verilmesine oy birliğiyle karar verildi. Defne'ye ödül müjdesini veren Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, minik şampiyonu yürekten kutladığını ifade etti ve şöyle konuştu: “Konak Belediyesi olarak yerel yönetim sorumluluklarımızı uygularken toplumun yararını, geleceği yapılandıracak çocuklarımızı, insan olmanın değerini hep ön planda tutuyoruz. Görev bilincinin yanı sıra sevgiyi, umudu, yaşamın temel değerlerini de yönetim anlayışımızın merkezine koyuyoruz. Bu anlamda, Konak Belediyesi olarak, Türkiye'nin gururu olan sevgili Defne'yi hayallerini gerçekleştirmesi için ve ülkemizin adını dünyada şampiyonluklarla duyuracağı inancıyla destekliyoruz.”


Editör: TE Bilişim