Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül
 İzmir iş dünyasının yeni aksında hayat bulan Gümüş Plaza Metro, eşsiz konumu, modern ofisleri, lobisi ve güvenlik hizmetleri ile tüm beklentileri yüksek standartlarda karşılıyor.



İzmir inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Gümüş İnşaat, bugüne kadar İzmir'e ve İzmir İnsanına yapmış olduğu yatırımlarla değer katmış, projelerdeki gerek görsel tasarım, gerekse çevre düzenlemesi, yapısal gerekliliklerle ( depreme karşı dayanıklılık, güvenlik, zamanında teslim, sorunsuz resmi işlemler)
herkesin takdirini ve güvenini kazanmıştır.

Gümüş İnşaat bu doğrultuda yeni projeler yapmayı, İzmir'in gelişmesine ve güzelleşmesine öncülük etmeyi ilke edinmiştir. Hayatın değerlerini en üst düzeyde yaşamanız için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.





GÜMÜŞ PLAZA METRO'DA OFİS SATIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR !!!

Gümüş İnşaat'ın ofis projesi Gümüş Plaza Metro, Stadyum Metro durağının hemen yanında, ana arterlere yakınlığı sayesinde Otogar'a 5 dakika, Adliye'ye yürüme mesafesinde, çevre yoluna 2 dakika, Ege Üniversitesine 3 dakika, Forum Bornova'ya 4 dakika, Havalimanına 20 dakika, Şehrin her bölgesine metro sayesinde 15 dakika mesafededir.

8 kat üzerine yapılan gümüş plaza metro her katta 13 lüks ofis ile beraber toplam 91 adet lüks ofis, 4 adet dükkan, 2 katlı kapalı otopark fitnees salonu, özel güvenlik bulunmaktadır. satılık ofis projelerimizi daha yakından görmek için hemen bize ulaşabilirsiniz.



Şehrin ve yaşamın içinde, Şehrin yoğunlu ve yorucu trafiğinin dışında kalan Gümüş Plaza Metro 7/24 saat özel güvenlikli koruma ve kartlı geçiş sistemi ile giriş yapılmaktadır.

Ofİs tasarımları son derece detaylı düşünülmüş her ofis ferah ve fonksiyonel olarak planlanmış, mimari konsepti ona göre tasarlanmıştır.


 Ayrıcalıklar: Merkezi ısıtma ve soğutma, kapalı otopark, oto yıkama, güvenlikle irtibatlı interkom sistemi, 24 saat özel güvenlik, kamera kontrol sistemi, kartlı giriş sistemi, merkezi uydu sistemi, 10 kişilik çift asansör, plaza çalışanlarına özel fitness center, danışma, jenaratör, hitrofor, tüm ofislerde mutfak + wc + balkon


satış ve bilgi için ; 

Çınarlı Mah. 5003 Sok. No. 2/2 Çınarlı İzmir
T: 0 232 347 3 347 - 0 532 645 1 566  

[email protected]


Editör: TE Bilişim