TEMA'dan Çağrı: Doğal Afetlere Dirençli Kentler İstiyoruz! TEMA'dan Çağrı: Doğal Afetlere Dirençli Kentler İstiyoruz!
İzmir Alsancak'ta güzellik uzmanı olarak çalışan Özge Kip, Libby Butik üzerinden satın alınan tasarımların ve yurt dışı ürünlerinin tüm gelirini sokak hayvanlarına yardım için harcıyor.

Hiçbir şekilde karşılık beklemeden başladığı bu organizasyonda Türkiye bulunamayan ürünleri yurt dışından temin ederek müşterilerine oldukça geniş bir ürün listesi sunuyor.
 
Bir ay içerisinde satılan ürünlerin geliri ile Seferihisar İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası 740 TL kadar bir bağış yapan Özge Kip, “Hayvanları çok seviyorum özellikle sokakta olanları, Seferihisar Belediyesi tarafından sokak hayvanları için açılan barınağa o kadar çok sevindim ki 'bende bir şeyler yapmalıyım' dedim.

Facebook ve İnstagram üzerinde açtığım Libby Butik adlı mağazada kol saatleri, tasarım ürünleri, gözlük, çanta ve gece elbiseleri satmaya başladım.

Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere çok geniş bir ürün çeşitliği ile yapılan satışların tüm gelirini istisnasız Seferihisar barınağına bağışlıyorum, ufak bir katkıda olsa onlar için bir şey yapmak beni çok mutlu ediyor, herkesi Türkiye'nin en güzel barınağına destek olmaya davet ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim