Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Günlük 2000 Kişiye İftar Veriyor. Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Günlük 2000 Kişiye İftar Veriyor.
Edinilen bilgiye göre, dün saat 01.00 sıralarında, Halil Rıfat Paşa Caddesi Yeni Kara Mürsel’in önünde 35 T 7070 plakalı takside müşteri bekleyen taksi şoförü Sedat Ceylan (46) bıçaklı saldırı sonrası hayatını kaybetmişti. Ceylan’ın öldüren zanlı kaçarken polis ekiplerinin yaptığı araştırma da zanlının, Sedat Ceylan’ın iddiaya göre bir süre önce birlikte olduğu ve ayrıldığı sevgilisinin kocası T.Ç. (32) olduğu tespit edildi.

Cinayet Büro dedektifleri zanlıyı belirledikten sonra arama çalışmalarına başladı. Yoğun araştırma sonrası zanlı T.Ç., Konak ilçesi Tepecik Mahallesi’nde annesinin evinde yakalandı. Cinayet işlendikten sonra 24 saat içerisinde yakalanan zanlı T.Ç., sağlık raporu için Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde işlemleri tamamlandıktan sorgulanmak üzere Bozyaka Hizmet binasında bulunan Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. T.Ç. polise verdiği ilk ifadesinde, "Sedat Ceylan beni ve eşimi rahatsız ediyordu. Olay günü karşılaştık. Sözlü tartışma yaşadık. Öldürmek istemedim ama bir anda oldu" dediği öğrenildi. Zanlının emniyetteki işlemlerinin ardından, adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Editör: TE Bilişim