Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül
Çamkıranlar otomotiv olarak sıfır taşıt kredisini uyguladıklarını aktaran Eskicioğlu, araba almak isteyenlere takas işlemi yaptıklarını da söyledi. Müşterilerinin eski araçlarına dış piyasadan fiyat biçtirerek üstüne sıfır araba alabildiklerini belirten Renault-Mais Çamkıranlar Motorlu Araçlar Koordinatörü Eskicioğlu, eski araçları teslimat
sonrasında bakımlarını yapıp, ikinci el arabaları sergilediklerini dile getirdi.

EN AZ 1 YILLIK ARABA KİRALAMA SİSTEMİ


Eskicioğlu, Reno-filo-kirala sistemi adını verdikleri yeni uygulamalarını şöyle anlattı: "En az bir yıllık olarak sıfır arabaları kiralığa çıkarabiliyorz. Kiralama süresi 1 ila 4 yıl arası değişebiliyor.Uygulamayı sisteme kayıtlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Aracın yakacağı km'ye göre rakam belirliyoruz. Kiralanan süre zarfında araba fazla kilometre yakarsa fazladan ücret talep ediyoruz ya da öngörülen km'den az kullanırsa biz parasını kendisine ödüyoruz."

ELEKTRİKLİ ARAÇ ÜRETİMİMİZ BAŞLADI


Minibüs, otobüs, ticari taksi serilerine kadar hertürlü aracın üretimini gerçekleştirdiklerinin altını çizen Eskicioğlu, "Türkiye'de en çok satan araçları üretimine başladık. Elektrikle çalışan arabalar olacak.Türkiye'de satışını ilk biz başlatıyoruz" diye konuştu. Elektrik fluence araçlarının üretimi, egzoz emisyonu ve sıfır enerji tasarrufu az olduğunu söyleyen Eskicioğlu, şunları anlattı:

"Benzin, motorin ve LPG'li araçlara oranla, elektirik ile çalışan arabaların tasarrufu çok daha fazla olacak. Artık insanlar 10 TL'ye İzmir'den Ankara'ya gidebilecekler. Sessiz,ekonomik ve gelecek için çok avantajlı bir üretim olacak."


Editör: TE Bilişim