Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül
Partner il olarak tarihin bilinen en eski yerleşim yerlerinden biri olan Adıyaman ağırlanacak.
2007 yılından beri Yunanistan, KKTC, Saraybosna Kantonu, Hırvatistan / Zagreb, Hollanda, Karadağ ile Mısır’ın partner ülke olduğu TRAVEL TURKEY İzmir’de bu yıl partner ülke olarak İtalya yer alacak.

Müzeleri, insanları, spagettisi, pizzası, müziği, tarihi, sokakları ve tüm neşesiyle büyülü ülke İtalya’nın, TRAVEL TURKEY İZMİR’e renk katması ve 2015 yılı rezervasyonlarını fuarda gerçekleştirmesi bekleniyor.

TURİZM FUARININ KONUĞU ADIYAMAN

Fuarın partner ili belirlenirken; Adıyaman’ın, turizm potansiyelinin yanı sıra dünyanın sekizinci harikası Nemrut Dağı ve eşsiz tarihi mirasına yönelik tanıtımına destek olunması amaçlandı.
Tarihin bilinen en eski yerleşim yerlerinden biri olan ve tarih boyunca ev sahipliği ettiği sayısız medeniyetten gelen değerleriyle Adıyaman kenti, bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin önemli turizm merkezlerinden biri olarak, dünyanın her yerinden gelen konuklarını ağırlıyor.
TRAVEL TURKEY İZMİR Fuarı’nda bugüne kadar sırasıyla Şanlıurfa, Trabzon, Denizli, Ordu - Osmaniye, Kütahya, Kastamonu ve Çanakkale partner il olarak yer aldı.

SEKTÖRÜN ÖNEMLİ TURİZM PLATFORMU


Editör: TE Bilişim