Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi
Sınırlı sayıda başvurunun alınacağı festival için kayıtlar 27 Mayıs’ta son bulacak. 
48 saat telefonundan, tabletinden uzak, sadece kitap okuyup, müzik dinleyip, geleneksel oyunlardan oynamak, özel hazırlanan yemeklerden yiyip, orman içinde yoga yapıp, çadırda uyumak isteyenler için Buca Belediyesi bir ilke attı.
Buca Belediyesi 3-4-5 Haziran tarihlerinde düzenleyeceği Uyku Festivali ile bu eşsiz deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Buca Kaynaklar’ın eşsiz doğasında teknolojik uykuya dalacak olan katılımcılar, 48 saat boyunca teknolojiden ve bilgi kirliliğinden uzak, doğayla baş başa yaşayacak.

Katılımcıların yemyeşil doğada çadırlarda kalacağı, çelik çomak oynayıp, reçel yapımını öğrenip, hamakta sallanarak kitap okuyacağı festival, esiri haline gelinen teknolojiyi tamamen ortadan kaldıracak. Kamp ateşi etrafında sohbet, tadına doyulmaz yemekler ve doğa ile baş başa yogaimkanları da sunan festival, bir çok sürprizi de içinde barındırıyor. Buca Belediyesi’nin Radyo Romantik Türk işbirliği ile düzenlediği festivalde katılım, tüm yemek ve etkinlikler de ücretsiz olacak.
Sınırlı sayıda katılımcının alınacağı bu unutulmaz deneyim için www.uykufestivali.comadresinden müracaat yapılacağı bildirildi.

Editör: TE Bilişim