IF WEDDİNG FASHİON İZMİR'DE ÖZGE ULUSOY VE ŞEBNEM SCHAEFER FIRTINASI ESECEK

Sektörün Küresel Fuar Endüstrisi Birliği (UFI) onaylı tek fuarı olan IF Wedding Fashion İzmir, 4 gün açık kalacak ve fuar süresince farklı firmalarca 11 defile gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin en büyük gelinlik, nişanlık ve abiye üreticilerinden biri olan Özden Moda Giyim Ve Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketinin (White House) bu yıl 13. IF Wedding Fashion'da düzenleyeceği defilede, ülkemizin gözde mankenleri Özge Ulusoy ve Şebnem Schafer podyumda yerlerini alacaklar.

Hamza Dağ'dan Basmane Esnafına Müjde Hamza Dağ'dan Basmane Esnafına Müjde

Özden Moda Giyim Ve Tekstil Ürünleri Genel Koordinatörü Seyfi Yıldan, yıllık 18 ile 20 bin adet arası Gelinlik, nişanlık ve abiye üretimi ile Türkiye'nin en büyük üreticilerinden biri oldukların ve üretimlerinin yarıdan fazlasını ihraç ettiklerini belirti.

Yıldan, 1999 yılında İzmir'de kurulan Özden Moda Ltd. Şti’nin ülkemizde her ilde bir satıcısının bulunduğunu, özellikle Avrupa Topluluğu Ülkeleri olmak üzere bütün Ortadoğu'ya ,Türki Cumhuriyetlerine çok olmasa da Amerika Kanada ve Avustralya’ya da gelinlik, nişanlık ve abiye ihraç ettiklerini belirtti.

Her sene olduğu gibi bu yılda hazırlanan IF Wedding Fashion İzmir'de (Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı) A-104 no’lu holde yerlerini alacaklarını belirten Genel Koordinatör Seyfi Yıldan fuarın açılış günü olan 22 Ocak’ta koreografisini Dumanajans SERKAN Duman’ın üstlendiği Özge Ulusoy ve Şebnem Schafer ile 20 mankenin katılacağı muhteşem bir defile düzenlediklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim