13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı
Tartışmanın büyümesi üzerine Ö.Ö., Berat Oskay'ı bıçakla öldürdü. 

Olay, geçen Perşembe günü saat 22.00 sıralarında, Yenişehir semti Kemer İZBAN istasyonu yakınlarında meydana geldi. Arkadaş olan Berat Oskay (40) ile Ö.Ö. (51) ve Y.S. sokakta yürürken iddiaya göre Oskay, Ö.Ö'ye yan baktığı için tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ö.Ö., yanında bulunan bıçağı Berat Oskay'ın karın boşluğuna sapladı.

Ö.Ö. olay yerinden kaçarken, olaya tanık olan Y.S., durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık edipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Oskay'ı ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Oskay, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, cinayet zanlısı Ö.Ö'yü olay yerine yakın bir bölgede elindeki suç aleti bıçakla birlikte yakaladı. Ö.Ö. ile ilgili yapılan UYAP sorgulamasında, 'Müstehcen yayın üretmek ve satmak' suçundan arandığı ayrıca uyuşturucu madde kullanmak suçundan hakkında işlem yapıldığı tespit edildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Ö.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Editör: TE Bilişim