Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, her yıl tatilcilerin akınına uğrayan Yassıcaada, yeni sezonunu 13 Haziran’da açıyor. 14 yılda yaklaşık 405 bin kişinin günübirlik tatil için seçtiği Urla açıklarındaki ada tesislerinde bu yıl da ekonomik, güvenli ve kaliteli hizmet tatilcileri bekliyor.
13 Haziran Cumartesi günü başlayacak olan Yassıcada seferleri, Ramazan ayı nedeniyle 19 Temmuz tarihine kadar hafta sonları gerçekleşecek. 21 Temmuz ile 6 Eylül tarihleri arasında ise pazartesi günleri hariç adaya her gün seferler olacak. 

Biletler üç iskeleden
Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden Grand Plaza Turizm A.Ş. tarafından işletilen Yassıcaada’ya İZDENİZ A.Ş.’nin vapur seferleriyle ulaşılıyor. Vapurlar, 08.30’da Karşıyaka iskelesinden, saat 09.00’da Üçkuyular iskelesi’nden hareket edecek. Tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği ada seferlerinin biletleri, Karşıyaka, Üçkuyular ve Konak iskelelerindeki satış noktalarından mesai saatleri içinde alınabilecek. Adadan dönüş saati 17.45.
Gidiş-dönüş ücreti dahil olmak üzere sadece 16.5 TL olan Yassıcaada tatilinden 7 yaş altı çocuklar, ebeveynleri ile birlikte olmak kaydıyla ve düzenlenecek ‘serbest seyahat belgesi’yle ücretsiz yararlanabilecek. 

Keyifli bir gün garantisi
Yassıcaada’nın 400 metrelik kumsal ve masmavi denizle buluşmak, küçük bir tatil kaçamağı yapmak isteyen ada misafirleri, yiyeceklerini kendileri getirebilecekleri gibi, Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza A.Ş. tarafından işletilen kafeteryadan da sağlıklı ürünler alabilirler. Misafirlerin keyifli bir gün geçirmesi için tüm imkanlarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi, tatilcilerin sağlık ve güvenliği için güvenlik görevlilerinin yanı sıra bir doktor ve bir hemşireden oluşan sağlık ekibi ile cankurtaran hazır bulunduruyor. 

Editör: TE Bilişim