Cildinizde Aşkınız Gibi Parlasın Cildinizde Aşkınız Gibi Parlasın
AK Parti Sosyal İşler Başkanı Ayşegül Çalık koordinatörlüğünde yürütülen 'Sevgililer Günü' etkinliği, İl Binası önünde başladı. Buradaki etkinliğe Seçim İşleri Başkanı Fikret Yeni, Mali ve İdari İşler Başkanı Hasan Aydın, Yönetim Kurulu üyesi Fatma Güldemet Sarı ve Ayfer Adıgüzel, Kadın Kolları Siyasi Ve Hukuk İşleri Başkanı Aynur Aktura, Sosyal İşler Başkanı Tülay Kümber ve Kadın Kolları üyeleri katıldı.
AK Partililer ellerindeki karanfilleri yoldan geçenlerle, durakta bekleyen ve otobüslerle yolculuk yapan vatandaşlara dağıtarak, onların 'Sevgililer Günü'nü kutladı. Daha sonra huzurevlerinde kalan yaşlılara 'Sevgililer Günü' ziyareti yapan AK Parti Sosyal İşler Başkanı Ayşegül Çalık'a; AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, İl Yönetim Kurulu üyesi Fatma Güldemet Sarı, Mine Sevin ve Ozan Gülaçtı, Seyhan Kadın Kolları eski Başkanı Sevil Can eşlik etti.
Huzurevine yapılan ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İpek Kobaner'de iştirak ederek, huzurevi sakinlerinin 'Sevgililer Günü'nü kutladı. AK Partililer yanlarında getirdikleri kırmızı karanfilleri huzurevinde kalan yaşlılara takdim ederek, onların gönlünü aldı. Huzurevi sakinleri bu vesileyle kendilerine yapılan ziyaretten hoşnut olduklarını belirterek, yalnızlıklarına ortak oldukları için AK Parti heyetine teşekkür etti.
AK Parti Sosyal İşler Başkanı Ayşegül Çalık, etkinlikle ilgili olarak yapmış olduğu değerlendirmesinde; “Bugün sadece sevgilisi olanların değil, sevgimizi göstereceğimiz büyüklerimizin, ailemizin, dostlarımızın da günüdür. Bizler bu sevgimizi göstermek için bu etkinliği düzenledik ve vatandaşlarımız ile yaşlılarımıza karanfiller dağıttık” ifadesini kullandı.


Editör: TE Bilişim