Dünya Kadınları Doğal Güzellikten Yana Dünya Kadınları Doğal Güzellikten Yana
Manavgat Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Ziraat Teknikeri Zeynep Madenci tarafından organize edilen ve iki grup halinde gerçekleştirilen yarışmanın grup birincileri ile en iyi grup ikincisi olan yarışmacılar, Çakış Köyünden Fatma Şen ve Safiye Tırpan ile Gündoğdu'dan Saniye Tokmak, Manavgat'ı Antalya'da temsil edecekler.
Barış Çiçekçilik, Akdeniz Tahtakale AVM, Masiad, Bakkallar Odası, Ziraat Odası, Süt Birliği ve Bal Üreticileri Birliği'nin sponsorluğunu yaptıkları yarışmada tüm katılımcılara birer kahve fincan takımı hediye edilirken, birincilere mini fırın, yorgan takımı, en iyi ikinciye ise saç kurutma makinesi ve yorgan takımı hediye edildi. Dereceye girenlerin ödüllerini Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin verdi.
Yarışmaya destek veren sponsorlara teşekkür eden Manavgat Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Birol Tuncel, “Kadın çiftçimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.
Bizim için tarım demek toprak demek, üretmek demektir bir de buna kadın eli değdiği zaman sevgi, bereket demektir. Bu kutsal elin bu üretimde olması için elimizden geleni yapıyoruz ve kadının eğitimi toplumun geleceği demektir” diye konuştu.
Yarışmaya 18 kadın çiftçi katılırken, yarışmayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Karcı, Sağlık Grup Başkanı Aşur Eker, Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Bakkallar Odası Başkanı Abdullah Akça, Manavgat Süt Birliği Başkanı Bilal Ay, Masiad Başkanı Ahmet Boztaş, Bal Üreticileri Birliği Mesut Erdem de izledi.
Editör: TE Bilişim