Grup Kehribar Yeni Şarkısı ''Zeytin Dalı''nı Yayınladı Grup Kehribar Yeni Şarkısı ''Zeytin Dalı''nı Yayınladı
Eline bıçak alan komşu Telseren, polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla ünlenen İranlı Aref Ghafouri, üst komşusu 64 yaşındaki Fahrettin Telseren’le kavga edince karakolluk oldu. Eline bıçak alan Telseren, polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Ghafouri, olayın ardından 15 gün önce taşındığı binayı terketti.
 
İddiaya göre, bayramdan bir hafta önce Küçükesat’daki Dostlar Apartmanı’na taşınan Ghafouri, üst kat komşusu Telseren’in ağaç budamasına tepki gösterdi. Karşılıklı küfürleşmelerin ardından binanın önüne polisin gelmesiyle taraflar sakinleşti. Arkasından apartman sakinlerinden birinin ikilinin üzerine demir merdiven fırlatması üzerine olay büyüdü. Telseren’in eline bıçak alması üzerine  Aref, polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polislerden birinin bıçağı almak istemesi sırasında eli kesildi. Polislerden bir tanesi de Telseren’i bacağından vurup etkisiz hale getirdi. Telseren, olayın ardından karakola götürüldü.
 
Şikâyetçi oldu
 
Milliyet’e konuşan Telseren, “31 yıldır bu apartmanda oturuyorum. Kimseyi rahatsız edici bir durum ve ses yoktu. Aref birden arkamdan çıktı küfür etmeye başladı. Aref şikâyetci olmuş. Ben de şikâyetciyim” dedi.
Aref Ghafouri ise kendisinin taraf olmadığını iddia ederek, “Ben sadece kavga ve gürültü olunca polisi arayarak olayların büyümesini engellemek istedim” demişti.
Editör: TE Bilişim