LoveLand / Aşk Diyarı adını verdiği İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunda ilhamını çocukluğundaki çizmiş olduğu çizimlerden ve oradaki masum siluetlerden alan tasarımcı, 32 parçadan oluşan bir koleksiyon tanıttı. Koleksiyonda ilk defa sarı, mavi ve pembe renklerini kullandığını dile getiren Erkan; tül, saten, iki iplik, brokar, rugan ve payet işlemeli şifon kullanmış.

Kendi çocukluğuyla köprü niteliğinde bir bağ kuran başarılı tasarımcı Mert Erkan Aşk Diyarı adını verdiği koleksiyonda kullandığı renkler, kumaşlar ve dokular o ezgiyi ve hissi anlatan bir bütünlük sağlıyor. Silüet olarak ise daha kendiyle barışık, kendinden emin ve masum bir kadın yaratmış. Makyajlarda kullandığı porselen efekti, saçlardaki minimal dokunuşlar ve styling koleksiyonu tamamlamış. Bu sezon da koreografi başarılı koreograf Asil Çağıl’a aitti. Müzikler, podyum dekoru, styling ve podyumdaki modeller ile aşk diyarının atmosferi podyum süslemelerindeki ince ve şık detaylarla adeta yaşandı.

Finalini Ebru Polat ve kardeşi Tuğçe Sarıkaya’nın yaptığı defile izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Gizem Barlak, Aslıhan Karalar, Begüm Tank, Meltem Keklik , Jenya Krivenko, Burcu Kavaklı, Leena, Simge Ünal ve Deniz Tekin gibi tanınmış modellerin yanı sıra 30 model yürüdü.

Grup Kehribar Yeni Şarkısı ''Zeytin Dalı''nı Yayınladı Grup Kehribar Yeni Şarkısı ''Zeytin Dalı''nı Yayınladı

Genç tasarımcının bu sezonki sponsorları arasında: Pukka Giyim, Box of Luv, 3Z Agency, Mehmet Tatlı Kuaför, Kariyer Eğitim Kurumları, MP One, By Mustafa Organizasyon ve Blend Model Agency bulunmaktadır.

Editör: TE Bilişim