Aşk Psikiyatrik Bir Hastalık Mı? Aşk Psikiyatrik Bir Hastalık Mı?
Ünlü sanatçı Fatih Ürek, İzmir’in Menderes ilçesinde bir otelde sahne aldı. Ürek, en sevilen ve popüler şarkıları hayranları için seslendirdi. Şarkılarının yanı sıra dans şovlarla da hayranlarını eğlendiren Ürek, arabesk müzik şöleni de yaptı.

Türk fantezi ve pop müziğinin sevilen ismi Fatih Ürek, İzmirli hayranlarıyla bir araya geldi. Ürek, birçok ünlü sanatçının da sahne aldığı Sunis Efes Royal Palace Resort’e konuk oldu. Sahneye alkışlar eşliğinde çıkan usta sanatçı, son zamanların en popüler şarkılarını hayranları için seslendirdi. Şarkılarının yanı sıra yaptığı dans şovlarıyla da dikkat çeken Ürek, konuklarına coşku dolu dakikalar yaşattı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde hareketli müziklere ara veren Ürek, arabesk müziğin efsanesi olan Müslüm Gürses’in ’Kaç Kadeh Kırıldı’ adlı parçasını seslendirdi. Şarkıya kendi yorumunu katan usta sanatçı, alkış yağmuruna tutuldu.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Ürek, meşhur yılan dansı ile şovunu sonlandırdı. Sahne sonrası Ürek’le fotoğraf çekilmek isteyen hayranları adeta birbirleriyle yarıştı.

’Baba olmak istiyorum’
Geçtiğimiz haftalarda ’baba olmak istiyorum’ şeklinde verdiği bir röportajla gündeme gelen usta sanatçı, konser esnasında salonda bulunan 1 aylık bebeği görünce dayanamayıp sahneye istedi.

Ürek, minik hayranıyla fotoğraf çekildi.
Editör: TE Bilişim