Sanatçı Settar Tanrıöğen'in Komplikasyon Riski Ortadan Kalktı Sanatçı Settar Tanrıöğen'in Komplikasyon Riski Ortadan Kalktı
20 Mart 2018 Salı akşamı Max Ionata Hammend Trio adıyla AASSM sahnesine çıkan saksafon dehası Max Ionata, olağanüstü bir yetenek yelpazesine sahip org sanatçısı Luca Mannutza ve davul ustası Adam Pache, 90 dakika boyunca dinleyicilerini caza doyurdu.

Geçtiğimiz Mayıs ayında çıkan dördüncü kayıtları “Rewind” den seçtikleri beste ve düzenlemeleri seslendiren Üçlü, sololarıyla da bol bol alkışlandı. En popüler caz kulüpleri ve festivallerin vaz geçilmez konukları olan Max Ionata Hammend Trio, unutulmaz bir caz gecesi yaşattı.

Konser öncesinde İKSEV Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper, 25 yıl önce Festivali birlikte başlattıkları İzmir İtalya Konsolosluğuna bir teşekkür plaketi sundu. Plaketi kabul eden İzmir İtalya Konsolosu Luigi Iannuzzi de iki ülke arasındaki verimli kültürel ve sanatsal işbirliğinin önemine değinerek İKSEV’e teşekkür etti.  

Hem Konser Hem Eğitim

Max Ionata Hammond Trio, 21 ve 22 Mart 2018 günleri geleneksel Açık Caz Orkestrası Atölyesini de yönetecek. Tema; Caz müziğinde ve birliktelikte doğaçlama teknikleri olarak belirlendi. Atölyeye katılacak genç cazcılar ve Trio 22 Mart 2018 Perşembe günü 20.00’de AASSM Küçük Salonda Açık Caz Orkestrası Final Konseri ile sahnede olacak.
Saygıyla duyurulur.
İKSEV Basın Danışmanlığı



 
Editör: TE Bilişim