Romantik Dolandırıcılara Dikkat Romantik Dolandırıcılara Dikkat
 Proton Türkiye Distribütör'lüğü tarafından yapılan 2015 yılı değerlendirmeye göre; '' 2015 yılında toplam otomotiv pazarının yüzde 3 ila 4 arası bir artış göstereceğini tahmin ediyoruz. Özellikle kur ve faizlerdeki azalmanın desteği ile sektörümüzün 2015 yılına iyi başlayacağını ön görüyoruz.

Ayrıca 2014 yılı sonuna yaklaşmakta olduğumuz şu günlerden yüzde 5 civari bir artış gösteren filo satışlarının etkisiyle sektörümüzün 2014 yılını bir artış ile kapacağı görülmektedir. Bu ılımlı atmosfer 2015 yılı Haziran ayında yapılacak seçim sürecine kadar sektörümüzü en azından 2014 yılı rakamlarının altına düşürmeyecektir.

Ayrıca sektörümüz genel anlamıyla stokları bitirmeye yönelik gayret gösterdiğinden yeni yıla girdiğimizde herhangi bir stok birikmesi olmayacktır. Faizlerdeki düşüşe paralel olarak düşen enflasyon rakamlarının da etkisi ile tüketiciler için pek çok alternatif finansman çözümleri ortaya çıkacaktır ve buda ülkemizdeki mevcut alım gücünü arttıracaktır. 2015 yılı ikinci yarısı özellikle seçim süreci akabinde yine ılımlı rüzgarların esmesi beklenmektedir. Ayrıca 2015 yılına dair ÖTV artışı olmayacağına dair olumlu sinyaller gelecek döneme dair ılımlı bir atmosfer oluşturacaktır.'' şeklinde açıkladılar.  



Editör: TE Bilişim