PKK/PYD KOMÜNİST BİR ÖRGÜTTÜR ve FİKİRLE CEVAP VERİLMELİDİR

 

      Pkk/Pyd terör örgütü gerçekte komünist terörün ta kendisidir. Bölücü örgütün elebaşı sözlerinde bu durumu açıkça belirtir:

Örneğin, Bölücü örgütün elebaşı 13. kuruluş yıldönümü mesajında şunları söyler:  
''Sosyalizm yıkıldı, komünizm yıkıldı" diyenlere en iyi cevap olarak, 'tam tersine, KOMÜNİZMİN EN GÜÇLÜSÜ, EN DOĞRUSU, EN YÜCESİ PKK'DE GERÇEKLEŞMİŞTİR' diyoruz.''

Bölücü örgütün elebaşının 1 Mayıs 1982 tarihli konuşması da PKK’nın Marksist ve Leninist bir örgüt olduğunu çok açık ifade ettiği çok sayıdaki konuşmasından biridir:

 ''Ne kadar elverişsiz koşulları yaşarsa yaşasın, işçi sınıfının objektif gücüne ve onun eylem kılavuzu olan bilimine, MARKSİZM-LENINİZM’E DAYANMAK ZORUNDADIR VE DİKKAT EDİLİRSE BİZİM VARLIK NEDENİMİZ TÜMÜYLE BU GERÇEK ETRAFINDA OLUŞMUŞTUR. ...Eğer o aşiret duvarları, o feodal çitler aşılmasaydı, MODERN DÜŞÜNCE, EN DEVRİMCİ DÜŞÜNCE OLAN MARKSİZM-LENINİZM kafalarımıza oturmayacaktı.''

 

      Örgütün Marksist Komünist yapıda olduğu, gerek savcılık iddianamelerinde, gerek MİT raporlarında gerekse mahkeme kararlarında sabittir. Hatta örgütün uzun yıllar kullandığı bayrağında komünizmin en bilinen simgesi olan orak-çekiç motifinin yer alması bile konunun ispatı için yeterlidir. Bu amblem daha sonra strateji ve taktik değişikliğine giden örgüt tarafından değiştirilmiştir.

 

      O halde karşımızda komünist ideolojisi olan eli kanlı bir örgüt var. Bu ideolojinin yanlışlığı bilimsel olarak hiç anlatılmadı. Hatta bu konuya neredeyse hiç değinilmedi. Yıllarca dağlar bombalandı. Bombalandıkça pkk gelişti büyüdü. Çünkü adamlar şöyle diyorlar. Demek ki bize cevap veremiyorlar. Sadece bombalayarak bizi susturmak ideolojimizden çevirmek istiyorlar. O halde biz haklıyız davamızdan da vazgeçmeyiz kafasına giriyorlar. Daha da bileniyorlar. Bu konu çok önemlidir !

 

      Devlet olarak medya olarak halk olarak komünist ideolojinin ne olduğunu öğrenmeliyiz. Komünizm neye dayanıyor nerelerden besleniyor karşı propaganda için çalışmalar neler olmalıdır diye çalışmalar yapılmalıdır. Kitaplar basılmalı konferanslar verilmeli televizyonlarda bu ideolojinin yanlış olduğu anlatılmalıdır. Güneydoğuda milyonlarca broşür basılıp gerek yerden gerek havadan dağıtılmalıdır. Elinde tüfek tutan birinin elinden tüfeği almak en kolay fikirledir. Artık tüfeği tutmasının bir anlamı kalmaz, inandığı ideolojinin yanlışlığı kendisine anlatılınca artık o tüfeği tutacak gücü bulamaz tutmaz da. Yanlış olan amacından çevrilmelidir pkklılar. Şu an Türkiye’nin en önemli konusu pkk/pyd  ile mücadeledir. Bizler Allah için din için kitap için vatan bayrak için yaşıyoruz. Bunlar giderse yaşamamızın da anlamı kalmaz.

 

Dikkat !!!!!   Pkk/Pyd tehlikesi sinsi bir şekilde devam ediyor !!!!!

 

Saygılarımla