AK Parti İzmir Milletvekilleri, AK Parti İlçe başkanları ve AK Parti belediye başkanlarının da katılımıyla gerçekleşen SKM Kampı’na katılan teşkilat üyeleri eğitim, toplantı ve konserle hem öğrendi hem eğlendi.
2 gece 3 gün süren AK Parti İzmir SKM Kampı, 1. gününde il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe yürütme, ilçe başkanları, belediye başkanları ile Efes Royal Sunis Otel’de gerçekleşen toplantının ardından etik davranış değerlerinin yükseltilmesi üzerine sunumu ile son buldu.


SKM Kampı 2. gününde açılış konuşmasının hemen ardından, teşkilat üyelerine 3 aşamadan oluşan SKM Sunumu yapıldı. Genel Merkez’den ve İl merkezinden gelen alanında uzman sosyal medya uzmanlarının gerçekleştirdiği sunumlarla, günümüz sosyal medyası hakkında bilgilendirme yapıldı. Aşkın Kapışmak ve Hafıza Teknikleri Sunumu programlarının ardından ise katılımcılara Berdan Mardi’ni konseri verildi.


SKM Kampı 3. gününde ise Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresi’nin ardından son buldu.
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, gerçekleştirilen SKM Kampı ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
“Seçim kararı almadan önce kongre sürecimizi tamamladıktan sonra kampı planlamıştık.  Ama bu erken seçim kararı alınınca kampımızı hem kaynaşma hem de seçime bir hazırlık kampına dönüştürdük. Aynı zamanda kadın kollarımız da ilçe kongrelerini tamamlamıştı. Kampımızın kapanışını ise Kadın Kollarımızın 5. Olağan İl Kongresi ile tamamladık. Kampımızda ilçe seçim kordinasyonları ile toplantılar yaptık.

Yayın Yasağı Kalktığında Tüm Sonuçları Takip Edebilirsiniz Yayın Yasağı Kalktığında Tüm Sonuçları Takip Edebilirsiniz

Önümüzdeki seçim sürecini nasıl yürüteceğimizle ilgili istişarelerde bulunduk. AK Parti İzmir İl Başkanlığımızın yol haritasını belirledik. Bu çok verimli ve motivasyonu yüksek bir toplantı oldu. İlk defa tüm teşkilatlarımızın biraraya geldiği bir toplantı oldu. Ana kadememiz, gençlik kollarımız ve kadın kollarımız arasında büyük bir kaynaşma oldu. Bu motivasyonumuzu düşürmeden, 24 Haziran seçimlerine coşkuyla hazırlanacağız. Sahada 28 milletvekili adayıyla değil, 1500 milletvekili adayıyla sahada olacağız. Herkesbizim için birer milletvekili adayıdır. Coşku ve heyecan içinde bir seçim süreci geireceğiz”

Editör: TE Bilişim