Başkan Tugay Kemalpaşalılar ile Bayramlaştı Başkan Tugay Kemalpaşalılar ile Bayramlaştı
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hükümet kurma çalışmalarına yönelik, "Çözüm sürecine odaklanmış, bununla ilgili her türlü teması geçmişten beri birlikte yürütmüş, Türkiye'nin çözümünü gelecek için çok hayırlı gördüğünü ifade etmiş siyasi partilerin koalisyon hükümetinde yer almaları ülkemiz açısından daha hayırlı olacak" dedi. 

Partisinin bayramlaşma töreninde hükümet kurma çalışmalarına yönelik açıklama yapan MHP Genel Başkanı Bahçeli, MHP'nin 7 Haziran akşamında seçim sonuçlarını değerlendirirken ortaya koyduğu hükümet şekli üzerinde de kararlı bir üslupla milletle paylaştığını belirtti.

Bahçeli, "Bu paylaşım sırasında MHP, çözüm sürecine odaklanmış, bununla ilgili her türlü teması geçmişten beri birlikte yürütmüş, Türkiye'nin çözümünü gelecek için çok hayırlı gördüğünü ifade etmiş siyasi partilerin koalisyon hükümetinde yer almaları ülkemiz açısından daha hayırlı olacaktır.

Bu aynı zamanda 470 milletvekilinin TBMM'de temsiline sahip kılınan bir güçlü hükümet olacaktır ki artık milletimize çözümün ne olduğunu, amacının olduğunu, kapsamının ne olduğunu, uygulamasıyla birlikte Türkiye'nin nereye sürükleneceğini bu millete çok net olarak göstermelidirler. Böyle bir durum karşısında MHP anamuhalefet görevini üstlenerek bugünkü çözümcü iktidarın uygulamalarını denetlemek ve onların ülkemizin geleceğiyle ilgili tehlike ve tehdit arz eden durumları dikkate alarak uyarmak görevini üstlenmek suretiyle demokrasideki muhalefet üslubunu taşıyarak gerekli hizmeti milletimize sunma arzusu taşımaktadır" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim