Karşıyaka’da Devir Teslim Coşkusu Karşıyaka’da Devir Teslim Coşkusu
 MHP’nin 11’inci Olağan Büyük Kurultayı Ankara Arena Spor Salonu’nda başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Kurultayda partililer İstiklal Marşı okunurken bozkurt işareti yaptı. Ardından divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın seçildi. Kurultayın açılış konuşmasını yapan MHP Genel Başkanı Bahçeli, konuşmasına Nevruz Bayramını kutlayarak başladı.
 
Bahçeli salonu selamladıktan sonra Nevruz nedeniyle önündeki masaya bırakılan yumurtaları Genel Başkan Yardımcılarıyla tokuşturdu. Bahçeli’nin önünde yumurtanın yanı sıra çerez, yeşillik ve meyve de vardı.
Bahçeli konuşmasında, “Bizi duyan rüşvetçiler, hırsızlar, korkudan sinecek delik arayacaktır. Türk milleti buradan çıkacak sesi beklemektedir. Bu ses yoksulların, mazlumların ve kimsesizlerin mit kapısı olacaktır. Bu ses çaresiz esnafın dar gelirlilerin nefesi olacaktır. Bu ses AK Parti mağdurlarının ekonomik sıkıntılar olanların sığınağı olacaktır. Bizim yolumuz bellidir bu yolda haram yoktur, Al bayrağa ihanet yoktur, bölücü hainlerle yol arkadaşlığı yoktur” ifadelerini kullandı.
Bahçeli, Dede Korkut’tan esinlendiği hayır duasıyla konuşmasına son verdi. Partililer Bahçeli’ye amin diyerek eşlik etti. Bahçeli daha sonra bir Bozkurt ve Asena’yı sahneye davet ederek Nevruz geleneği olan demir dövme geleneğini yerine getirdi. 
BAHÇELİ, SALONA SLOGANLAR VE ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE GİRDİ
MHP’nin 11’inci Olağan Büyük Kurultayında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, salona sloganlar ve alkışlar eşliğinde girdi.
MHP’nin 11’inci Olağan Büyük Kurultayı Ankara Arena Spor Salonu’nda başladı. MHP Genel Bahçeli, partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. ‘Devletin başına Devlet gelecek' sloganları atıldı. Bahçeli partilileri selamladıktan sonra Kurultayda partililere hitap edecek.

Editör: TE Bilişim