Ak Parti Karşıyaka Adayı Çiftçioğlu “Spor ve Sporcu Dostu Kent Altyapısını Güçlendireceğiz” Ak Parti Karşıyaka Adayı Çiftçioğlu “Spor ve Sporcu Dostu Kent Altyapısını Güçlendireceğiz”
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Hillary Rodham Clinton'ın davetlisi olarak 8-14 Şubat tarihleri arasında ABD'ye bir çalışma ziyaretinde bulunacak.
Dışişleri Bakanlığı Enformasyon Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Bakan Davutoğlu'nun ABD Dışişleri Bakanı Hillary Rodham Clinton'ın davetlisi olarak, 8-14 Şubat 2012 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri'ne bir çalışma ziyaretinde bulunacağı bildirildi. Davutoğlu, ABD ziyaretİ sırasında ABD Dışişleri Bakanı Hillary Rodham Clinton ve ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Thomas Donilon görüşecek ve ABD Kongresi'nde de temaslarda bulunacak. Açıklamada, Bakan Davutoğlu'nun ziyaret
vesilesiyle ayrıca Washington'da çeşitli düşünce kuruluşları temsilcileri ve kanaat önderleriyle biraraya geleceği ve önde gelen bazı ABD medya kuruluşlarına mülakat vereceği kaydedildi.
Editör: TE Bilişim