Göztepe Adım Adım Süper Lige Göztepe Adım Adım Süper Lige
İki takımın da tutuk başladığı karşılaşmada, ilk teknik molaya 8-5 Türkiye'nin lehine geçildi. Özge ve Esra ile etkili olan A Milliler, farkı erken buldu. İkinci teknik molaya 16-10 önde giren Filenin Sultanları, ilk seti 25-19 Türkiye'nin üstünlüğüyle bitirdi: 1-0.

İkinci sette rakibinin hücum ve savunmada verdiği açıkları iyi değerlendiren A Milliler, Eda'nın servis atışından aldığı sayıyla ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Hırvatistan'ın da savunmada direncini artırmasına rağmen Türkiye, 2. teknik molayı da 16-15 önde bitirdi. Gözde ve Neslihan'ın sert smaçlarından sayılar bulan Filenin Sultanları, seti 25-20 kazandı. 2-0.

Türkiye üçüncü sette de üstün oyununu sürdürdü. Setin ilk teknik molasını 8-4, ikinci teknik molasını ise 16-11 önde tamamlayan A Milliler, Hırvatistan'ı, ikinci teknik molanın ardından oyundan düşürdü ve bu seti de 25-14 önde tamamladı. 3-0.

Maçı, eski TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Avrupa Voleybol Konfederasyonu Başkanı Andre Meyer, A Milli Takım'ın ana sponsoru Vakıfbank'ın genel müdürü Süleyman Kalkan ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık ve çok sayıda taraftar izledi.  A Milli Takım, yarı finaller öncesi gruptaki 3. ve son maçını yarın saat 19.00'da Almanya ile yapacak.

Editör: TE Bilişim