Galatasaray'da Türkiye Kupasına Veda Etti 0 - 2 Galatasaray'da Türkiye Kupasına Veda Etti 0 - 2
Teknik Direktör Levent Eriş, futbolcuları ile oyun içinde yapmalarını istediği konularla ilgili toplantı yaptı. Tek tek futbolculara maçta uygulamaları gereken taktiksel oyunları anlatan Eriş, uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.
Eriş ayrıca futbolcularını karşılaşmaya motive etmek için her güzel hareketin sonrasında alkışladı. Ağır sahada yapılan taktik çalışmada Adanasporlu futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlendi.
Hafta başından bu tana tam kadro çalışan Adanaspor'da halsizlik nedeniyle antrenmanda yer almayan Tolgahan ve ayak bileğinde sorunu bulunan Ahmet taktik çalışmada yer almadı. Kaleci Tolgahan'ın önemli bir sorunu bulunmadığı belirtildi.
Bu arada, Adanaspor'un genç savunma oyuncusu Koray Şanlı iyi oyun ve galibiyet serisinin Giresun deplasmanında süreceğini söyledi. Savunmada kim oynarsa oynasın takımın başarısının önemli olduğunu belirten Koray Şanlı, "Merthan'ın gelmesi ile rekabet arttı. Hepimiz maçlarda görev yapabilmek için canla başla mücadele ediyoruz. Aynı şekilde Tuna ve Onur'da bu bölgede başarıyla mücadele edecek oyuncular. Taraftarımız rahat olsun. Hepimiz sahada elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. Bu maçı da gol yemeden tamamlamak istiyoruz" dedi.





Editör: TE Bilişim