Menopoz Döneminde Pilates: Kadınların Sağlıklı Yaşamı İçin Bir Adım Menopoz Döneminde Pilates: Kadınların Sağlıklı Yaşamı İçin Bir Adım
Turuncu Beyazlı takım, Boluspor maçının hazırlıkları sürdürürken Futbol Federasyonu'ndan sevindirici bir haber geldi. U-17 Milli Takımı 21-23 Şubat 2012'de Ukrayna ile Antalya'da oynayacağı özel karşılaşamaya Turuncu Beyazlı takımın genç futbolcusu Turhan Alper Turgut da davet edildi. Teknik Sorumluluğunu Hakan Tecimer'in yaptığı U -17 Milli Takıma toplamda 26 futbolcu davet edildi.
Milli futbolcu Turhan Alper Turgut Antalya'da oynanacak olan karşılaşmada iyi performans sergilemek istediğini ve elinden geleni yapacağını söyledi. Başta altyapı hocalarına ve Teknik Direktör Levent Eriş'e teşekkür eden Turhan, "Her futbolcunun hayali milli formayı giymektir. Benim hedeflerim arasında Turuncu Beyazlı formaya uzun yıllar hizmet etmek de var. Takımda yer alan ağabeylerim de antrenmanlarda bana desteklerini esirgemiyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.
Bu arada, hafta sonu oynayacak olan Boluspor maçının hazırlıkları sürüyor. Tek antrenman yapan takımda kontrol amaçlı MR'ı çekilen Kibong çalışmada yer almadı. Boluspor maçının taktik provasını yapan futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlendi.

Editör: TE Bilişim