Menopoz Döneminde Pilates: Kadınların Sağlıklı Yaşamı İçin Bir Adım Menopoz Döneminde Pilates: Kadınların Sağlıklı Yaşamı İçin Bir Adım
Altınordu Futbol Eğitim Kurumu, Yeşilyurt’taki Sait Altınordu Yerleşkesi’nde düzenlenen mini açılış töreniyle sezona “merhaba” dedi. 
Altınordu Futbol Eğitim Kurumu, yeni sezona “merhaba” dedi. Yeşilyurt’taki Sait Altınordu Yerleşkesi’nde düzenlenen mini açılış törenine Altınordu Futbol İlkokulu’nda bulunan 2002-2003-2004 ve 2005 doğumlu oyuncular, velileri ve kırmızı-lacivertli kulüpteki idari-teknik personel katıldı. Başkan Seyit Mehmet Özkan, Altınordu Futbol Eğitim Kurumu’nda direktör olarak yeni göreve başlayan Tevfik Eroğlu ve Altınordu Sportif Direktörü Murat Dizdar’ın da hazır bulunduğu törende, futbolcu ve velilere tüm teknik, idari ve sportif personel tanıtıldı.
“ÜST DÜZEY İMKANI SAĞLADIK”
Altınordu’nun öncelikle iyi birey, iyi vatandaş, sonra da iyi futbolcu yetiştirmeyi kendine görev edinmiş bir eğitim kurumu olduğunu söyleyen Başkan Özkan, “Geleceğe daha iyi hazırlanabilmeniz, futbolculuk mesleğine geçişiniz için her türlü üst düzey imkanı sağladık. Sizler de çok çalışıp Avrupa ve dünya kulüplerinde forma giyecek saha içi ve dışı donanıma sahip olacaksınız. Hepinizi çok seviyor ve yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.
Altınordu Futbol Eğitim Kurumu Direktörü Tevfik Eroğlu ise ülkemizdeki 24 milyon genç nüfustan yararlanılması gerektiğini belirterek, “Futbola yıllardır hizmet veriyorum. Altınordu projesi beni çok heyecanlandırdığı için buradayım. Türk futbolcuların en büyük umudu Altınordu’dur. Bizler, çocuklarımızı dünya futboluna büyük bir titizlikle hazırlayacağız. Buradan; futbolcu, teknik adam ve yönetici olarak dünya çapında liderler çıkacak” ifadesini kullandı.
Kurban kesimi ve tüm velilerin katıldığı toplu fotoğraf çekiminin ardından, Altınordu Futbol Eğitim Kurumu’nda 2015-2016 sezonu hazırlıkları resmen başladı.
Editör: TE Bilişim