Milli Takım Tepetaklak  Avusturya 6-1 Türkiye Milli Takım Tepetaklak Avusturya 6-1 Türkiye

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada taraftarlara seslenen Aziz Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

"Büyük Fenerbahçe taraftarı, öncelikle belirtmeliyim ki Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım olarak yaşadığım haklı gurur çektiğimiz sıkıntılarla kıyaslanamayacak boyuttadır. Gururluyum zira böyle bir camia, böyle bir taraftar ve böyle inanmış sporcuların Başkanlığını yapmaktayım. Bugün Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının haklı mücadelesi dost-düşman tarafından gıptayla izlenmekte ve Fenerbahçe'nin onur savaşı ayakta alkışlanmaktaysa, bu, sizlerin sayesindedir. Verdiğiniz destek ve kuvvet her türlü övgününüstündedir.

Sizlere minnettarım. Her konuda sona yaklaştığımız ve haklı olanın kazanması için aşılacak son engellerin önündeyiz artık. Sizlerden yegane isteğim, yaşanılan süreçte gösterdiğiniz vakur ve kararlı duruşu her türlü oyun ve tuzağa rağmen muhafaza etmenizdir. Artık görülmüştür ki Fenerbahçe adı sadece 'zafer' ve 'başarı' değil Fenerbahçe adı artık 'cesaret, özgürlük' ve en önemlisi Fenerbahçe artık 'yıkılmazlıktır'. Fenerbahçe, yaşatılan türlü acıya ve kayba inat ayakta kalmak, haklı olanıalkışlamaktır.

Kısacası Fenerbahçe 'bizde kalan büyüklüktür'. İşte bu nedenlerle Türk Sporunun size olan ihtiyacı en az Fenerbahçe Futbol Takımının ihtiyacı kadardır. Hiç kimsenin onuru ve saygınlığı zedelenmeden, gözbebeğimiz futbol takımımıza göstereceğiniz destek, hakkımızı alana dek sürecektir. Yaşatılanı, unutmadan yaşamak esas olsa da, her konuda öncü olmak zorunda olan Fenerbahçe, camiasıyla, taraftarıyla ve sporcusuyla şu halde dahi 'barış ve hoşgörünün' timsali olmalıdır. Unutmayınız ki ezeli veedebi misafirimize göstereceğiniz saygı, Fenerbahçe adı ve tarihinden gelmektedir. Unutulmamalıdır ki, şampiyonluk çok kereler kazandığımız veya daha önce de kaybettiğimiz, büyüklük ve saygı ise Fenerbahçe'nin asla kaybetmeye tahammülü olmayacağı yegane varlık sebebimizdir. Bu değerlere yakışan, bu değerlerle kazanılacak zaferiniz şimdiden kutlu olsun. Ve çok değerli Fenerbahçe futbol takımı, sizler ki en büyük övgünün sahiplerisiniz. Fenerbahçe camiasının göz bebeğisiniz. Kimi zaman suçlandınız, kimi zamanhırpalandınız, tekmelendiniz. Size saldırdılar, emeğinize leke sürmeye çalıştılar. Ve ilk sizin kaçacağınızı düşündüler. Ama sizler 'acıyı bal eylediniz', gururun ve mücadelenin adı oldunuz.


Allah hepinizden razı olsun. Bana ve arkadaşlarıma bu günleri yaşattınız. Biz burada sizlerle 'sabır' çektik, sizlerle 'ayaklandık' ve 'yürüyoruz'. Kazandığınız her zafer bizim haklılığımız oldu. Biliyorum ki yarın da öyle olacak ve kazanacağız. Sizlerin emeğiyle alın teriyle yine yurdun dört bir yanından Fenerbahçeçığlıkları yükselecek ve tüm Türkiye bayram edecek. Her Galatasaray maçının bayram olduğunu bilen tüm Fenerbahçeli gibi bizlerin de yüreği heyecanla çarpmakta. Emin olun bayramların en içten ve çok anlamlı kutlandığı bir yerdeyim ve bu yerden sizler için yapabileceklerim ve söyleyebileceklerim sınırlı olsa da hepinizi alınlarınızdan teker teker öpüyor ve sizler için çarpan bir baba yüreğinden 'kocaman' selam ve sevgiler yolluyorum."


Editör: TE Bilişim