İzmirli Öğretmen Atletler Derece Yaptı İzmirli Öğretmen Atletler Derece Yaptı
Milletvekili Bünyamin Özbek, Vali Hasan İpek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Zeki Karataş, AK Parti Bayburt İl Başkanı Yusuf Elçi, Belediye Meclis üyeleri Yaşar Bilgeoğlu. Gültekin Çobanoğlu, İstanbul Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Polattimur ve dernek yönetim kurulu üyelerinin izlediği müsabakalar çekişmeli anlara sahne oldu.
Karate turnuvasında müsabakalar dört ayrı kategoride yapıldı. Büyüklerde Adem Kostik birinciliği, Mustafa Şahin ikinciliği, Ahmet Çağlayan üçüncülüğü alırken bayanlarda, Elif Karaca birinci, Süreyya Hüsnüoğlu ikinci, Beyza Betül Okur üçüncü oldu. Miniklerde ise Ahmet Enes Karaca birinci, Doğukan Zan ikinci, Elyasa Cibali üçüncü sırada yer aldı. Bir diğer kategori olan Kata Miniklerde de Samet Gürbüz, Osman Köz, İsa Can Cibali oldu.
Aynı gün düzenlenen masa tenisi turnuvasında ise finalde Erkan Ata’yı mağlup eden Asım Özbilgi şampiyon olurken üçüncülük dördüncülük maçında Fatih Çelik’i yenen Seyfettin Güveli üçüncü oldu.


Editör: TE Bilişim