Fenerbahçe Alagöz Holding Avrupa'nın En Büyüğü Oldu Fenerbahçe Alagöz Holding Avrupa'nın En Büyüğü Oldu
UEFA Avrupa Ligi'nde kuralar çekildiğinde Braga'nın istediği takımlardan biri olmadığını kaydeden Carvalhal, şöyle konuştu:
"Bazı takımlar vardır, çok fazla tanınmıyordur ve size ciddi rakip olabilirler. Braga da böyle bir takım. Özellikle son 3 sene iyi bir çıkış yaşadılar. Böyle bir rakip istemezdim. Braga iyi bir dönem geçiriyor. Birçok maçını kaybetmeden bu noktaya kadar geldi. Aynı zamanda Beşiktaş da kısa süre öncesine kadar 15 maç yenilmeden oynamıştı."

YOĞUN MAÇ PROGRAMI
Carvalhal, Portekizli basın mensuplarına seslenerek, "Portekizli arkadaşlarıma açıklamada bulunmak istiyorum. Üst üste 3 maç kaybettik. Bu 3 maç Portekiz liginde 1 aya denk geliyor. Ama biz 3 maçın ilkini pazartesi günü oynadık. Ardından perşembe günü buzlu sahada oynadık. Sonra pazar günü 3. maçı oynadık. Biz bunu çok kısa bir aralıkta yaşadık. Portekiz'de bir ayda oynanan maçlar, Türkiye'de 1 haftada oynandı ve dinlenme şansımız olmadı" dedi.
Carvalhal, Fenerbahçe maçının ikinci yarısından itibaren yeniden yükselişe geçtiklerini düşündüğünü belirterek, "Ardından Sivasspor maçında da iyi oynadık. Umarım Salı günü de bunu devam ettirip daha da yükselen bir görüntü içinde oluruz" diye konuştu.

"İYİ SKORLA AYRILMAK İSTİYORUZ''
Carvalhal, maçtan iyi bir skorla ayrılmak istediklerini vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:
"Sonuçta en iyi skoru almayı istiyoruz. Buradan iyi skorla ayrılıp, İstanbul'da işi bitirmeye çalışacağız. Bu sene deplasmanda çok maç oynadık. Seyircisiz maçlar yaptık. Kadın taraftarlarımız destek verdi ama stadımız tam olarak dolmadı. Taraftarlarımız bizim 12. gücümüz. Son zamanlarda bu destekten mahrum kaldık. Yarın alacağımız güzel bir sonucun ardından İstanbul'da tekrar taraftarın karşısına çıkacağız."
QUARESMA: "KAZANMAK İSTİYORUZ"
Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma ise Braga ile oynayacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi. Quaresma, Braga'nın çok iyi bir takım olduğunu belirterek, "Son yıllarda aldıkları başarılar ortada. Geçen sene finale çıktılar. Onlar maçı kazanmak isteyecek, biz de kazanmak istiyoruz. Kendi gücümüzü sahaya yansıtmalıyız. Yolumuza devam etmek istiyorsak bu maçı iyi geçmeliyiz" dedi.
Türkiye Ligi ile UEFA Avrupa Ligi'nin birbirinden çok farklı kulvarlar olduğunu vurgulayan Portekizli futbolcu, "Çok iyi takıma ve futbolculara sahibiz. İsimler maç kazanmıyor, sahada oynamanız lazım. Biz de sahada oynayarak, yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
Quaresma, bir soru üzerine, Braga'nın gücünü bildiklerine işaret ederek, "Bunlara hazırlıklıyız. Hocamızın Braga ile ilgili verdiği bilgiler doğrultusunda maça iyi hazırlandık ve elimizden geleni yapacağız" ifadesini kullandı.
Quaresma, Beşiktaş taraftarlarının kendisine olan güveninin farkında olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
"Ben yarın her zamanki gibi elimden geleni yapmaya çalışacağım. Ligde gördüğüm kırmızı kart, düşünmeden ve yanlış yapılmış bir şeydi. Bunu geride bırakıp yarın olması gereken Quaresma gibi sahada olacağım."

SİYAH-BEYAZLI TAKIM HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Beşiktaş, Braga ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Karşılaşmanın oynanacağı Municipal Stadı'nda son antrenmanını yapan Siyah-beyazlılar, serbest ısınmaların ardından kısa koşularla idmana devam etti. Daha sonra karşılaşmanın taktiği üzerinde çalışan Siyah-beyazlılar, şut çalışması ve çift kale maçla antrenmanı noktaladı.
Tedavisine Lizbon'da devam eden oyuncu Bebe, takımla birlikte Braga'ya gelerek idmana katıldı ve kendi programı doğrultusunda çalışmaya devam etti. Fizyoterapist eşliğinde çalışan Bebe'nin durumuyla ilgili bilgi veren Kulüp Doktoru Devrim Urgun, Portekizli futbolcunun 2 hafta daha Lizbon'da kalarak çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.


Editör: TE Bilişim