Bornova 1877, tarihinde ilk defa TFF 3.Lig'de mücadele edecek. Bornova 1877, tarihinde ilk defa TFF 3.Lig'de mücadele edecek.
Akhisar Belediyespor karşısında aldığı 4-1'lik ağır yenilgiyle matematiksel olarak şampiyonluk olasılığı kalmayan Beşiktaş, kalan 4 haftada, yeni sezonda Avrupa kupalarına katılma mücadelesi verecek. Süper Lig'de 31. hafta öncesi, son 6 maçında 2 kez galip gelebilen Beşiktaş 49 puan ve gol averajıyla 3'üncü, son 6 karşılaşmasını yitiren Orduspor ise 29 puanla 17'nci sırada yer alıyor.
4 sakat, 3 cezalı 
Beşiktaş'ta, sakat ve kart cezalısı toplam 7 futbolcu Orduspor'a karşı oynayamayacak. Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Almeida, İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı ve Uğur Boral ile kırmızı kart cezalısı Gökhan Süzen, sarı kart cezalıları Ersan Adem Gülüm ve Necip Uysal, takımdaki yerlerini alamayacak.
Sezon başından bu yana üçer sarı kartları bulunan Fernandes, Holosko ve Emre Özkan ile yedişer sarı kartı olan Veli Kavlak ve Oğuzhan Özyakup, bugünkü maçta kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek ve 32. haftadaki Eskişehirspor maçında forma giyemeyecek. 

Editör: TE Bilişim