Milli Takım Tepetaklak  Avusturya 6-1 Türkiye Milli Takım Tepetaklak Avusturya 6-1 Türkiye
Bank Asya 1. Lig'in 20. haftasında sahasında Sakaryaspor'u ağırlayan Bucaspor sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.
Maçın ardından basın toplantısında açıklamalar yapan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanan Aykut'un kolunda tek parçalı bir kırık olduğunu, genç oyuncunun ameliyat olacağını belirtti. Bu sakatlıktan dolayı çok üzgün olduklarını kaydeden Karafırtınalar, ''Onun kolu kırıldı ama bizim her tarafımız kırıldı. Maça baktığımızda geçen hafta aldığımız sonuç nedeniyle travma yaşamıştık. Rakibimiz de aynı sıkıntıyı yaşamıştı. Bizim için tekrar kendimizi kanıtlama ve
galibiyet almamız önemliydi. Ağır sahanın yanı sıra rüzgar da etkiliydi. Bu hava şartlarında tatminkar bir oyun sergiledik ve maçı galibiyetle tamamladık'' diye konuştu.
Bucasporlu futbolcu Berkay Samancı ise güzel bir galibiyet aldıklarını ve basamakları birer birer çıkarak başarıya ulaşacaklarını söyledi. Bucasporlu futbolcu Emre Güral de güzel bir müsabaka çıkardıklarını ve kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

SAKARYASPOR CEPHESİ
Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise geçen hafta aynı sonucu almış iki takımın mücadelesinde kaybeden taraf olduklarını, istedikleri oyunu sergileyemediklerini kaydetti. Maçın bazı bölümlerinde iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Yıldırım, "Ancak bunu dakikalara yayamadık. Bucaspor, çok üstün olmadığı bir maçta farklı bir galibiyet aldı. Bizim için ümitsiz bir durum yok, mücadelemiz sürecek. Yapacağımız çalışmalarla, eksiklerimizi gidereceğiz'' diye konuştu.
Sakaryasporlu futbolcu Muhammer Başoğlu ise ilk yarı oyuna ortak olduklarını fakat ikinci yarı yaptıkları hatalar sonucunda maçı kaybettiklerini söyledi. Sakaryaspor'lu futbolcu Harun Avgın ise Bucaspor'un kendilerinden iyi olduğunu ve galibiyeti hakederek aldıklarını ifade etti.
Editör: TE Bilişim