Göztepe Deplasmanda Kazandı 1 - 0 Göztepe Deplasmanda Kazandı 1 - 0
 Eskişehirspor'dan Alper Potuk'u kadrosuna katan Fenerbahçe, sözleşmesi sona erecek futbolcularıyla da anlaşmaya vardığını resmi sitesinden açıkladı.
Alper Potuk'u renklerine bağlayıp transfere fırtına gibi giren Fenerbahçe'de 3 oyuncu yuvada kaldı.

Sarı-lacivertli kulüp haziranda sözleşmeleri sona erecek olan Volkan Demirel, Selçuk Şahin ve Mehmet Topuz ile yeniden anlaşmaya vardı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: 

"Yeni sezon planlaması çerçevesinde dış transferde Eskişehirspor'dan Alper Potuk ile prensipte anlaşan kulübümüz, iç transferde ise kaptanlarımızdan Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Selçuk Şahin'in sözleşmelerini uzatmak konusunda anlaşmaya vardı.

2002'den bu yana formamızı başarıyla taşıyan milli kalecimiz Volkan Demirel'in 4, 2003'ten bu yana Fenerbahçemiz'de forma giyen Selçuk Şahin'in 2, 2009'dan bu yana Fenerbahçemiz için ter döken milli oyuncu Mehmet Topuz'un ise sözleşmesi 3 yıl süreyle uzatıldı.
 
Fenerbahçe Ailesi'nin birer parçası olarak gördüğümüz oyuncularımıza, yeni dönem için başarılar dileriz."
 
FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ
Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel, imzanın ardından Fenerbahçe Televizyonu'na konuştu.
Böylesine büyük bir camianın parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Volkan Demirel, Fenerbahçe kalesini korumanın sözlerle anlatılamayacak kadar çok özel olduğunu belirterek, şu açıklamalarda bulundu:
 
"Benim her zaman söylediğim bir şey var o da, ben gönülden Fenerbahçeliyim ve bunu da her zaman dile getirmişimdir. 4 sene daha bu kulübe hizmet etmek ve bu camianın altında buradaki arkadaşlarımla iş birliği yapmak ve bu forma için mücadele etmek benim için büyük bir gurur kaynağı. Bana verilen bu şansı, bu 4 seneyi Fenerbahçe formasına layık bir şekilde geride kalan hayatım gibi en iyi şekilde değerlendireceğime ve Fenerbahçe için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Önümüzdeki 4 yılı da tamamladığım takdirde 15 sene olmuş olacak. Bu ayrı bir onur ve gurur. Ben bu tribünlerde doğdum ve bu tribünlerde büyüdüm. Büyüdüğüm, yetiştiğim yere 15 sene hizmet etmek çok farklı bir duygu. Bu nedenle bu mutluluğu kelimelere dökmek çok zor. Elde edeceğimiz başarılarla daha da mutlu olacağımı düşünüyorum."
 
Çocukluğunda dahi bir gün Fenerbahçe kalesini koruyacağına inandığını dile getiren Demirel, "Az önce de belirttiğim gibi çocukluğum şu Şükrü Saracoğlu tribünlerinde geçti. Davul elimde tribünlerdeki yerimi alırdım. Hatta yağmurlu bir günde kaleye geçtim ve 'bu kaleyi bir gün koruyacağım' demiştim. Yaşım da 17-18 idi. Daha sonrasında ise bu kaleyi korumak ve önümüzdeki sözleşmemle birlikte 15 yıl bu sahalara ayak basmak benim için sözlerle anlatılamayacak kadar özel. Bu durum ne anlatılabilir, ne de yazılabilir ancak yaşanarak anlaşılır. Bunu da yaşadığım için çok mutluyum. Bu mutluluğumun ve gururumun bir ömür devam etmesini istiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.
 
Mehmet Topuz: Kupalar kazanmaya devam edeceğiz
 
Mehmet Topuz ise, 4 yıldır giydiği Fenerbahçe formasını en az 3 yıl daha gururla taşıyacağını ve hep birlikte yeni kupalar kazanmaya devam edeceklerini söyledi.
Başarılı günlerin kendilerini beklediğini ifade eden Mehmet Topuz, "Bu camianın, bu ailenin 4 yıldır formasını giydim ve gururla taşıdım. En az 3 yıl daha bu formayı gururla taşıyacağıma inanıyorum. Burada çok güzel günlerimiz oldu. Bundan sonrası daha da güzel olacak. Daha başarılı günler bizi bekliyor. Taraftarlarımız özellikle son maçlarda gösterdikleri destekle, yanımızda olmaya devam etsinler. Daha güzel yerlerde olacağız. Kupalar kazanacağız" dedi.
 
 
 
Editör: TE Bilişim