İzmir’in yeşil sahalarına ilk kadın sağlık görevlisi İzmir’in yeşil sahalarına ilk kadın sağlık görevlisi
Süper lig'in 13 haftasında sporseverleri derbi heyacanı sardı.Spor Toto Süper Lig'in Fenerbahçe Beşiktaş karşı karşıya gelecek.Fenerbahçe Beşiktaş maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman nerede? Fenerbahçe Beşiktaş maçının tüm detayları burada...
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftası yarın İstanbul'da derbi maça sahne olacak.Lider Fenerbahçe ile üçüncü sıradaki Beşiktaş, yılın son derbisinde Kadıköy'de karşı karşıya gelecek.Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak dev maçı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Derbinin dördüncü hakemi olarak Alpaslan Dedeş, ilave yardımcı hakemleri olarak da Süleyman Abay ile Koray Gençerler görev alacak.Maç Lİg Tv 'den canlı yayınlancak.
 
Süper Lig'de 12. hafta sonunda Fenerbahçe 31 puanla liderlik koltuğunda otururken, Beşiktaş ise 24 puanla üçüncü sırada bulunuyor.
 
Evsahibi Fenerbahçe, 50 bin taraftarının desteğiyle bu sezon Galatasaray'dan sonra Beşiktaş derbisini de kazanıp, zirvede yakaladığı avantajı sürdürmek istiyor. Kadıköy'de 8 yılı aşkın süredir kazanamayan Beşiktaş ise taraftar desteğinden yoksun mücadele edeceği derbiden galip ayrılıp, zirve yarışında puan farkını 4'e indirmek amacında.
 
Dev maçta Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, Beşiktaş ise Escude, sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.
 
İki takım, hazırlıklarını bu akşam yapacakları idmanlarla tamamlayacak.
 
Beşiktaş son 9 maçta 2 kez kazanabildi
 
Fenerbahçe ile Beşiktaş, 1959 yılından bu yana düzenlenen lig maçlarında ise bugüne dek 114 kez karşılaştı.
 
Ligde geride kalan maçlarda Fenerbahçe 42, Beşiktaş 37 galibiyet aldı, iki takım 35 maçta da eşitliği bozamadı.
 
Siyah-beyazlıların ligdeki toplam 124 golüne, sarı-lacivertliler 122 golle karşılık verdi.
 
Geçen sezonki lig maçlarında Fenerbahçe, Kadıköy'de 3-0, Beşiktaş da BJK İnönü Stadı'ndaki son derbide 3-2 galip geldi.
 
Beşiktaş, Fenerbahçe ile yaptığı son 9 maçtan sadece 2'sini kazanabildi.
 
Siyah-beyazlı takım, rekabetteki son 9 maçtan 5'ini yitirirken, 2 kez berabere kaldı, rakibine sadece 2 kez üstünlük kurabildi.

Editör: TE Bilişim