Milli Takım Tepetaklak  Avusturya 6-1 Türkiye Milli Takım Tepetaklak Avusturya 6-1 Türkiye
 Fenerbahçe Ülker'in THY Avrupa Ligi'nde Unijaca Malaga'yı 78-63 yendiği maçın ardından Başantrenör Zeljko Obradovic, ikinci yarı itibariyle iyi oynayarak kazandıklarını belirterek, oyuncularını ve taraftarlarını tebrik etti.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Obradovic, "Malaga'nın şansı olmamasına rağmen sonuna kadar savaştı. İlk 5 dakikayı çok kötü oynadık fakat daha sonra toparlandık. İkinci çeyrek itibariyle çok iyi oynadık ve kazandık. Hoşuma giden işler oldu. Atış yapıp kaçıran oyuncularım hemen dönüp savunmadaki görevlerini yerine getirdi. Oyuncularımızı ve taraftarımızı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
Oyuncusu Hickman'ın sakatlığı ile ilgili de Obradovic, "Sakatlanması kötü oldu. Kesin bilgi olmamasına rağmen çok ciddi bir sakatlık olarak gözüküyor. Çok üzgünüm. Hem onun hem de takım adına bize çok faydası vardı. Yarına kadar bekleyecek. Çok daha iyi oynuyor. Hücumda ve savunmada çok katkısı var takıma" ifadelerini kullandı.
MALAGA CEPHESİ
Malaga Başantrenörü Joan Plaza ise Fenerbahçe Ülker'in hak ettiği bir galibiyet aldığını söyledi. Plaza, "Bizden daha istekli oldukları netti. Fenerbahçe Ülker gibi bir takıma karşı çok daha her çeyrek iyi oynamanız lazım. Çok fazla top kaybı yaptık ve serbest atış kaçırdık. Bu da yenilgiyi getirdi" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim