Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2 Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2
 Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 88-83 kazandı. Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Antrenörü Zeljko Obradovic, kendileri için çok duygusal ve güzel bir maç olduğunu belirterek, “Bugüne kadar yaşadığım en güzel tecrübelerden bir tanesiydi.

Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel bir atmosfer yaşattılar bize. Mücadelenin ilk çeyreğine çok kötü başladık ama sonra toparlandık. Moskova takımı çok etkili oyuncuları olan bir takım. Son çeyrekte zorlandık. Ama kazanmasını bildik. Şimdi hafta sonu oynayacağımız lig maçına odaklanmamız gerekir” dedi.
Ali Muhammed’e sarılması ile ilgili ise tecrübeli antrenör, “Pozisyonlar dışında Ali’nin yerde verdiği mücadele beni etkiledi. Yerde adete bir savaş verdi. Bu takım olma ve takım olarak oynamanın ruhudur. Oyuncularımı tek tek tebrik ediyorum” diye konuştu.

KHİMKİ MOSKOVA CEPHESİ
Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Khimki Moskova Antrenörü Rimas Kurtinaitis, mücadeleye iyi başladıklarını belirterek, “Obradovic’i ve takımı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Mücadelenin sonundaki serbest atışları biz kaçırdık ama onlar atmasını bildiler. Bu yüzen mücadeleyi kaybettik” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim