Milli Takım Tepetaklak  Avusturya 6-1 Türkiye Milli Takım Tepetaklak Avusturya 6-1 Türkiye
 Fenerbahçe'nin yeni yıldızı yarın 11.00'de sağlık kontrolünden geçtikten sonra Şükrü Saracoğlu Stadı'nda basın önüne çıkacak. Yıldız oyuncu birkaç gün İstanbul'da kaldıktan sonra Fenerbahçe'nin 14 Temmuz'da Topuk Yaylası'nda yeni sezon açılışında yer alacak.

DIEGO: "GOLLERİMİ BURADA DA ATACAĞIM" 
Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Ribas, İstanbul'a ayak basar basmaz yaptığı açıklamada, gollerine Türkiye'de de devam edeceğini söyledi.
Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Diego Ribas dün gece İstanbul’a geldi. Brezilyalı oyuncuya uçakta Cristian Baroni eşlik etti. Diego, Atatürk Havalimanı'nda Fenerbahçe atkısıyla poz verdikten sonra yaptığı açıklamada, “Gerçekten çok mutluyum. Daha önce de gelme durumum olmuştu ama bugüne denk geldi.

Taraftarın ve kulübün büyüklüğünü duymuştum. Taraftar ile kulübün hep birlikte hareket ettiğini duymuştum. Uçakta ve daha önce de Cristian ile Fenerbahçe ile ilgili çok uzun uzun konuştuk. Ben kazanmak için buraya geldim. Gollerimi burada da atacağım. Kazanmayı çok isteyen bir insanım bu nedenle elimden geleni yapacağım. Buraya gelmeden önce Fenerbahçe taraftarı ile iletişim halindeydim. Onların mesajları beni çok motive etti. Ve şimdi buradayım" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim