İzmirli Öğretmen Atletler Derece Yaptı İzmirli Öğretmen Atletler Derece Yaptı
 Yıldırım ve Gümüşdağ, Fenerbahçe Futbol Takımı'na yönelik silahlı saldırının ardından gelişmeleri değerlendirmek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımıyla Riva'da düzenlenen toplantının ardından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan sarı-lacivertli kulübe geldi.

Heyette, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'nun yanı sıra Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan da yer aldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, ziyaretlerine gelen heyeti kulübün kapısında karşılayıp, yönetim kurulu toplantı salonunda kabul etti. Heyet, ziyaretin ardından açıklama yapmadan kulüpten ayrıldı.

Metin Kalkavan: "4 Nisan'ı iyi okumak lazım"

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, gazetecilerin soruları üzerine silahlı saldırı olayını değerlendirerek, "Bu olay çok farklı bir olay. 4 Nisan'ı iyi okumak lazım. 4 Nisan 2015 çok farklı. Amatör ise farklı, profesyonel bir saldırıysa farklı. Bu hiç yaşanmamış. Çok aklıselim düşünmek lazım. Duygusal tepki vereceğine aklımızı kullanmamız lazım. Çok ucuz atlatılmış bir vaka. Vahim sonuçlar doğurabilirdi. Ülke adına rezil olacaktık. Çok geri gidecektik" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim